Στον Ιορδάνη Ποταμό αγιάστηκε Ελληνίδα ηθοποιός!

Η Γρηγορία Αυγερινοπούλου μοιράστηκε μαζί μας μία εμπειρία ζωής που βίωσε σε ταξίδι της στην Ιερουσαλήμ.Η ίδια έχει βαθιά πίστη στο Θεό, και όπως αναφέρει ήταν όνειρο ζωής για εκείνη να επισκεφθεί τους Ιερούς Τόπους και τον Ιορδάνη Ποταμό.

Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, λοιπόν, την είδαμε να αγιάζεται στα νερά του όπου βαφτίστηκε ο Χριστός μαζί με άλλους πιστούς και να απαθανατίζει φυσικά τις μοναδικές αυτές στιγμές της!

Σε επικοινωνία που είχε το tlife με την ηθοποιό εξήγησε τα εξής: «Μια φορά βαπτίζεται ο άνθρωπος . Στον Ιορδάνη που πήγα γίνεται αγιασμός. Είναι λάθος νοοτροπία να λενε ότι ξαναβαπτιζεται ο άνθρωπος. Μια φορά γίνεταιαυτό. Αγιασμός γίνεται στα ύδατα πριν γίνεται η ακολουθια διαβάζει ο ιερέας το ευαγγέλιο. Και όποιος θέλει μπαίνε μέσα στον ποταμό που ρίχνει τρεις φορές ο Ιερέας το σταυρό. Είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές που έχω ζήσει όλο το ταξίδι στους Άγιους τόπους. Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό. Κι εκεί βλέπεις πόσο ζωντανή είναι η ορθόδοξη πίστη μας».

Δείτε επίσης Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου-Έχασε τον πατέρα της

Στον Ιορδάνη Ποταμό αγιάστηκε Ελληνίδα ηθοποιός! Στον Ιορδάνη Ποταμό αγιάστηκε Ελληνίδα ηθοποιός! Στον Ιορδάνη Ποταμό αγιάστηκε Ελληνίδα ηθοποιός! Στον Ιορδάνη Ποταμό αγιάστηκε Ελληνίδα ηθοποιός! Στον Ιορδάνη Ποταμό αγιάστηκε Ελληνίδα ηθοποιός!

Δείτε επίσης Επίδομα παιδιού Α21: Δείτε πότε θα κατατεθούν τα χρήματα του Ιουλίου-Αυγούστου

Με πληροφορίες από tlife

Δείτε όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ εδώ

Close