Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο, με θύμα τον 22χρονο παίκτη του Survivor, Σταύρο Φλώρο. Ενώ ο νεαρός αθλητής δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, οι έρευνες των τοπικών αρχών έφεραν στο φως στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα. Τι ομολόγησε ο οδηγός του ταχύπλοου;
Η ομολογία που σοκάρει
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του athensmagazine.gr, ο οδηγός του ταχύπλοου σκάφους που παρέσυρε τον Σταύρο Φλώρο συνελήφθη και στην πρώτη του κατάθεση προέβη σε μια ομολογία. Παραδέχθηκε πως οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είχαν τοποθετήσει σημαδούρα στο σημείο όπου κολυμπούσαν.
Δείτε ακόμη: Survivor 2026: Διπλό σοκ- Και δεύτερος παίκτης στο νοσοκομείο
Η είδηση αυτή ανατρέπει τα πάντα, καθώς αποδεικνύει πως ο 22χρονος Σταύρος και ο συμπαίκτης του, Μάνος Μαλλιαρός, είχαν τηρήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νερό. Η ύπαρξη σημαδούρας σημαίνει πως ο χειριστής του σκάφους όφειλε να έχει αντιληφθεί την παρουσία των κολυμβητών από απόσταση και να διατηρήσει την προβλεπόμενη ασφαλή απόσταση.
Η παραδοχή του συλληφθέντος οδηγού πλέον μετατοπίζει το βάρος των ευθυνών αποκλειστικά στον ίδιο, με τις κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια να βαραίνουν το κατηγορητήριο.