Συγκλονιστική αποκάλυψη για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Απομονωμένος έχει αποφασίσει να ζήσει ο πασίγνωστος ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου μετά την αυτοκτονία της κόρης του. Έχει βυθιστεί στο πένθος μετά την τραγωδία που του άλλαξε τη ζωή, και ζει μόνιμα σε ένα ορεινό χωριό της Φωκίδας και συγκεκριμένα στον Επτάλοφο.

Δείτε επίσης Παραλίγο τραγωδία με σχολικό λεωφορείο που έπιασε φωτιά!

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε πασίγνωστος τη δεκαετία του ’80. Εδώ και λίγο καιρό ζει εκτός Αθηνών και μάλιστα έχει απομονωθεί. Η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά μετά την απόφαση που πήρε να μετακομίσει. Έχει θάψει στο μακρινό παρελθόν τα φώτα, τη δημοσιότητα, τη λάμψη του καλλιτεχνικού χώρου… τα πάντα, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Τώρα, εκείνο που του αρέσει να κάνει είναι να διαβάζει μπροστά από το αναμμένο τζάκι, να κάνει ποδήλατο, να πίνει καφέ στην πλατεία του χωριού και ενίοτε να κάνει και τζόκινγκ μιας και του αρέσει πολύ να αθλείται. Πέραν τούτου όμως, ελάχιστα βγαίνει από το πετρόχτιστο σπίτι του στο χωριό, προτιμώντας να ζει μία ήρεμη ζωή, μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία, σύμφωνα με την Espresso.

Δείτε επίσης Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα τραγουδά και μας αφήνει όλους άφωνους!

Συγκλονιστική αποκάλυψη για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Συγκλονιστική αποκάλυψη για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Συγκλονιστική αποκάλυψη για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

Photos via google

 

Close