Συγκλονιστική εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη: “Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε, αλλά και για τις φοβίες που είχε βιώσει στο παρελθόν και παραλίγο να την φέρουν πίσω στα επαγγελματικά της.

 

“Αγοραφοβία, αεροπλανοφοβία… Είμαι πολύ εντάξει. Με την αγοραφοβία, ναι, έχω θέμα. Στο θέατρο δεν έχω. Όταν δηλαδή παίζω και είναι από κάτω το κοινό, δεν έχω, δεν το φοβάμαι” ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη, συμπληρώνοντας: “Έχω περάσει φάσεις που το φοβόμουν. Έχω περάσει φάσεις που είχα πανικό πάνω στη σκηνή αλλά δεν επιτρέπω τώρα στον εαυτό μου να το πάθει”.

“Κρίσεις πανικού έχω περάσει μόνο πάνω στη σκηνή. Ήταν όλα άθλια. Έπεσα στην καρέκλα, δεν έκανα καμία από τις κινήσεις που έπρεπε, ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με βλέπουν όλοι, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο και όλοι καταλαβαίνουν ότι απέτυχα στα πάντα. Μετά είχα για καιρό την φοβία πως θα το ξαναπάθω. Κάποιος μου είπε και τον πίστεψα ότι ήταν από υπόταση αλλά τελικά δεν είχα κάποιο θέμα υπότασης ιδιαίτερο” πρόσθεσε η ηθοποιός.

“Στην επόμενη παράσταση, όπου ο θεατής ήταν στο μισό μέτρο, είπα τέρμα πως πρέπει να τελειώνω με αυτό και τελείωσα” δήλωσε, στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη. “Σιγά σιγά τελείωσα και μου έκανε καλό που αφέθηκα και ένιωσα ότι ο κόσμος με αγαπάει, πως δεν έρχεται εκεί για να με κρίνει αλλά οι άνθρωποι είναι καλοπροαίρετοι. Δεν τους είδα σαν εχθρούς”.

Close