Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βουλγαράκη για τη μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο

Ελάχιστοι γνώριζαν για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια Βουλγαράκη. Η μητέρα της Παυλίνας Βουλγαράκη και σύζυγος του Γιώργιου Βουλγαράκη πάσχει από καρκίνο του μαστού και δίνει τη δική της μάχη έχοντας για στήριγμά της τους δικούς της ανθρώπους.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και μίλησε γι’ αυτό αλλά και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και συνεχίζει να περνάει η Κατερίνα Πελέκη αντιμετωπίζοντας την ασθένειά της.

«Το Βατοπέδι αρρώστησε τη γυναίκα μου», αναφέρει ο Γιώργος Βουλγαράκης, σημειώνοντας ότι «Η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Οι συνέπειες αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Εχει καρκίνο στο μαστό».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βουλγαράκης είπε πως δεν αποκλείει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

-Με την Κατερίνα πόσα χρόνια είστε μαζί; Πώς είναι αυτή η σχέση; Αισθάνομαι ότι πάντα είναι δίπλα σου, ό,τι και να γίνει.

-Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Περίπου 30 χρόνια. Με την Κατερίνα ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί. Εγώ δεν διανοούμαι τη ζωή μου χωρίς την Κατερίνα.

-Είπες ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

-Ξέρεις, η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Ούτε οι άνθρωποι είναι από μάρμαρο. Όλα όσα συμβαίνουν σωματοποιούνται με κάποιο τρόπο. Και η αλήθεια είναι ότι οι συνέπειες όλης αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Έχει καρκίνο στον μαστό. Το παλεύει γιατί είναι αγωνίστρια και το παλεύουμε όλοι μαζί. Όταν πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το άκουσμα της λέξης, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν κατάλαβα τι μου γινόταν.

δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close