Συγκλονιστικό!  «Ο Στάθης Ψάλτης δεν πέθανε από καρκίνο - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του»

Μεγάλη θλίψη είχε προκαλέσει ο θάνατος του Στάθη Ψάλτη πριν από δύο χρόνια, όταν, όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, έφυγε από καρκίνο. Ωστόσο, σήμερα, δύο χρόνια μετά, μία συγκλονιστική αποκάλυψη του αδερφού του, έρχεται να ταράξει τα δεδομένα, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Δείτε επίσης Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο εντυπωσιακός 25χρονος γιος του στις μοναδικές φωτογραφίες στις οποίες τον είδαμε ποτέ (εικόνες)

Η αιτία του θανάτου του όπως έγινε γνωστό ήταν ο καρκίνος που είχε χτυπήσει τον Στάθη Ψάλτη, όμως ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας παρουσίασε διαφορετική ερμηνεία όσον αφορά τα αίτια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Spirto, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη έδωσε μια πολύ διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν και για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

Δείτε επίσης Μαζική ανάκληση βρεφικού προϊόντος από την Fisher Price – Τι πρέπει να κάνουν οικαταναλωτές

«Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει: Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.«Θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ρώτας.Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Στάθη Ψάλτη; «Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη».

Συγκλονιστικό! «Ο Στάθης Ψάλτης δεν πέθανε από καρκίνο - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του»

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

Close