Συγκλονίζει η Άννα Φόνσου: Είδα το 12χρονο κορίτσι να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην στο Πρωινό και μίλησε, για τη γνωριμία της με τον 53χρονο παιδόφιλο που φέρεται να βίàζε και να εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό. Συγκλονίζουν οι μαρκησίες της  

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία.

Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κòριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει. Ήταν αυτό το κòριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» είπε η Άννα Φόνσου.

Δείτε επίσης : Κολωνός: Κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τις επαφές του 53χρονου Έρχονται άλλες πέντε συλλήψεις

«Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κòριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».

Δείτε επίσης : Κολωνός  μητέρα 12χρονης: Εγώ η ίδια θα τον θάψω

Όλα οσα είπε Η Άννα Φόνσου  για τον 53χρονο κατηγορούμενο και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες. Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό…

 

Close