Συγκλονίζει η μάνα που έχασε το παιδί της από τον γιατρό "μαϊμού"- "Το παιδί μου πέθαινε και του έδινε ρίγανη"

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει η είδηση του άντρα που παρίστανε το γιατρό και τους έπαιρνε τεράστια χρηματικά ποσά. Συγκεκριμένα, ο γιατρός μαϊμού, υποσχόταν στους ασθενείς με βαριές και ανίατες ασθένειες, θεραπεία, έναντι υπέρογκων χρηματικών ποσών.

Το χειρότερο της υπόθεσης, είναι πως εξαιτίας της απατεωνιάς του, έχασαν τη ζωή τους δύο μικρά παιδιά και ένας ηλικιωμένος. Όχι μόνο τους έπαιρνε τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά τους έκανε να σταματούν τις μέχρι τότε θεραπείες τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας που έχασε το παιδί της από τον γιατρό “μαϊμού”

«Οι πληροφορίες μου από τους άλλους γονείς ήταν πως υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πιστός. Ότι είναι σε μεγάλο ελβετικό κέντρο που πηγαίνουν οι VIP. Η φίλη μου, μου είπε ότι βρήκαμε τον σωτήρα μας, έτσι ξεκίνησα και πήγα και εγώ».

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν νοσοκομείο, ένα απλό γραφείο, μιλήσαμε, του έδωσα το CD της μαγνητικής να το δει, η κουβέντα πήγε στην πίστη. Μου ανέφερε γέροντες από το Άγιο Όρος, μου χάρισε και μια χάρτινη εικόνα».

«Με άφησε να καταλάβω ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι, ότι ήταν απλά στα χέρια του Θεού», είπε η μητέρα όταν ο γιατρός είδε τη μαγνητική του παιδιού της.

Με φυτικά βότανα “πουλούσε” τη θεραπεία

Ο άντρας που παρίστανε τον γιατρό, είχε μεγάλα γυάλινα μπουκάλια με έλαια, μαντζουράνα, ρίγανη, και διάφορα άλλα φυτικά έλαια, τα οποία τα πουλούσε στους ασθενείς. Ακόμη και σε ασθενείς και παιδιά με καρκίνο κι ανίατες ασθένειες, υποσχόταν πως με αυτά θα γίνουν καλύτερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχαν μπουκάλια με ετικέτες «μέντα», «μαντζουράνα», «γαϊδουράγκαθο» και προσπαθούσε να τα αναμείξει και να τα τοποθετήσει σε μικρότερα μπουκάλια και έλεγε στους ασθενείς του ότι με σταγόνες από αυτό το υγρό με τα έλαια θα γίνονταν καλά.

Σε δύο φάσεις η υποτιθέμενη θεραπεία του

Ο «μαϊμού» γιατρός χρέωνε με υπέρογκα ποσά τα θύματά του, για να τους προσφέρει θεραπεία από διάφορα βότανα. Η υποτιθέμενη θεραπεία θα γινόταν σε δύο φάσεις, ενώ υποχρέωνε τον ασθενή να εγκαταλείψει οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Μάλιστα δεν δίσταζε να το κάνει και σε παιδιά που έπασχαν από καρκίνο.

Στην πρώτη περιελάβανε αυστηρή δίαιτα με φρούτα και λαχανικά ενώ οι ασθενείς θα έπρεπε να αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά και τα ζωικά προϊόντα.

Βασική προϋπόθεση για να πετύχει ήταν να έχουν διακόψει ο ασθενής οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Η δεύτερη φάση περιλάμβανε τη χορήγηση των συσκευασμάτων και κρατούσε μέχρι και τρεις μήνες.

Close