Συγκλονίζει ο γιος θύματος κορωνοϊού στην Ελλάδα: «Η μητέρα μου, στα 59 της χρόνια, έγινε ο αριθμός 89»

Η σοκαριστική εξομολόγηση του γιου θύματος του κορωνοϊού αποτυπώνει στο έπακρο πως «χτυπά» ο ιός.

Λόγια που προκαλούν κόμπο στο λαιμό και «ταρακουνούν». Ο Μιχάλης Κρέστας έχασε την 59χρονη μητέρα του από κορωνοϊό, πριν λίγες μέρες, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και περιγράφει το χρονικό από την πρώτη μέρα που το έμαθαν μέχρι την είδηση του θανάτου της.

Αναλυτικά το κείμενο του Μιχάλη Κρέστα όπως το μεταφέρει το neakriti.gr:

«Η μητέρα μου, στα 59 της χρόνια, έγινε ο αριθμός 89. Ή 88, δεν είμαι σίγουρος, έφυγαν άλλοι δύο μαζί της την ίδια μέρα. Σε μια πανδημία οι νεκροί αποκτούν αριθμούς. Σε αντίθεση με μία μαζική καταστροφή ή τραγωδία που οι ζωές μας χάνονται στιγμιαία, παράλληλα, εδώ ο αριθμός σού ανήκει, είναι αναμφισβήτητος. Αριθμός 89, λοιπόν.

Η μαμά το πάλεψε όσο μπορούσε. Ένα βηχαλάκι στο σπίτι, λίγος πυρετός. Την επομένη βγήκε θετική στον ιό. Εντάξει, θα το παλέψουμε. Ύστερα δύσπνοια, πεσμένο οξυγόνο. Νοσηλεία στον Ευαγγελισμό για αποφυγή κάθε ρίσκου. Ένα σύντομο τηλεφώνημα να δω τι κάνει, 40 δευτερόλεπτα, το θυμάμαι γιατί μετάνιωσα που της το έκλεισα στα γρήγορα. Αλλά έβηχε και δεν έκανε καλό να βγάζει τη μάσκα οξυγόνου για να μου μιλήσει. Λίγες μέρες μετά έστειλε το τελευταίο της μήνυμα στο WhatsApp: «Θα με βάλουν σε καταστολή γιατί τα επίπεδα οξυγόνου δεν είναι επαρκή. ΜΕΘ». Ίσως το ήξερε τότε.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Close