ασθενοφορο-

Συναγερμός με παιδί 3 χρονών που έπεσε σε βόθρο

Θρίλερ στη Λευκάδα μετά από ένα απίστευτο ατύχημα που συνέβη νωρίτερα, τη Δευτέρα 15/12/2025. Αγοράκι σχεδόν 3 χρονών έπεσε σε βόθρο προκαλώντας πανικό στη τοπική κοινωνία.

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη νωρίτερα, τη Δευτέρα 15/12/2025 στη Νικιάνα Λευκάδας, όταν ένα αγοράκι περίπου 3 χρονών έπεσε μέσα στον βόθρο του σπιτιού του, προκαλώντας φυσικά πανικό στην τοπική κοινωνία. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Συναγερμός με παιδί 3 χρονών που έπεσε σε βόθρο

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τρομερό ατύχημα ευτυχώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη άμεσα για να απεγκλωβίσει το αγοράκι, το οποίο βρισκόταν σε σοκ. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, το παιδί ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κατέβουν μέσα στον βόθρο, για να το ανασύρουν με προσοχή.

Οι διασώστες περιέγραψαν συγκινημένες στιγμές, καθώς το παιδί, τρομαγμένο, κούναγε τα χεράκια του ζητώντας βοήθεια. Όπως ανέφεραν, «στα μάτια του είδαμε τα δικά μας παιδιά», ενώ πολλοί δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους μετά το τέλος της επιχείρησης. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Ευτυχώς, ο βόθρος δεν ήταν γεμάτος, καθώς περιείχε μόλις περίπου 40 πόντους λύματα – γεγονός που αποδείχθηκε σωτήριο.

News: