Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 10χρονο παιδί

Το αγòρι λιποθύμησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όταν το παιδί συνήλθε, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου επεβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ένα 10χρονο αγόρι από τη Σύρο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε επίσης : Το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Παναγιώτα: Συμμαθητές και δάσκαλοι την αποχαιρετούν την Τρίτη

Σύμφωνα πληροφορίες του logotypos.gr, όλα άρχισαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το 10χρονο παιδί έκανε μπάνιο στην παραλία του Μέγα Γυαλού.

Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το παιδί λιποθύμησε και έχασε τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης : Σοκ : Ο Φάνης Χριστόδουλου τραυματίστηκε σε τροχαίο και μεταφέρεται στην Αθήνα με ελικόπτερο

Όταν το παιδί συνήλθε, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου επεβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από τα ευρήματα της αξονικής τομογραφίας, κρίθηκε η ανάγκη άμεσης διασωλήνωσής του και η μεταφορά του με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Μάλιστα, με ειδική άδεια του στρατού το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε ελικοδρόμιο κοντά στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», έτσι ώστε να καταστεί ακόμα πιο γρήγορη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο των Αθηνών και ευχή όλων είναι να ξεπεράσει τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close