Τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για τη γυναίκα του στην κηδεία ράγισαν καρδιές!

Στιγμές θλίψης και πόνου περνάει τις τελευταίες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος αφού έχασε την γυναίκα του την περασμένη Πέμπτη. Η Τασούλα Λαζόπουλου πάλευε καιρό με τον καρκίνο και δυστυχώς δεν κατάφερει να κρατηθεί στη ζωή.

Η δυό τους ήταν σύντροφοι μια ζωή και είχαν μία πολύ δεμένη και όμορφη σχέση. Φυσικά και η απουσία της έχει στοιχίσει στον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος και απαρηγόρητος. Τα τελευταία του λόγια προς τη γυναίκα του κατά τα εξόδια ήταν πολύ συγκινητικά και σπαρακτικά.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την Τασούλα Λαζοπούλου παίζεται σήμερα στις 11, στο Β’ κοιμητήριο Δράμας, όπου θα γίνει η ταφή της. Όμως ο πόνος περίσσεψε και το Σάββατο το μεσημέρι στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο. Οι πιο στενοί φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν δίπλα στον Λάκη και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι. Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Δείτε ακόμη:Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στο Αίγιο: Πώς το ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Ο Λάκης Λαζόπουλος ράγισε και τις πέτρες, όταν μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και μια φωνή που δεν έβγαινε είπε στο τέλος της εξοδίου ακολουθίας: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Α’ νεκροταφείο ήταν συγκλονιστικές. Η κουμπάρα τους, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, έκλαιγε γοερά την ώρα που ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπούσε στην αγκαλιά της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία είχε “λυγίσει”.

Πηγή: Espresso

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

 

 

Close