Tα ζώδια σήμερα, Τρίτη 15 Μαρτιου 2016

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια καλό είναι όμως να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Παράλληλα, ίσως να δημιουργηθεί ένα ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα… φάνταζε απίθανη!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «ασήμαντο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, τότε τον έχασες!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να διασκεδάσεις με καλή παρέα. Παράλληλα όμως, μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ κάνοντας μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Γενικότερα ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να αλλάξει το εργασιακό σου καθεστώς κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει και στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να σε προβληματίσει στην περίπτωση που ο/η σύντροφος σου θελήσει να κινηθεί πιο ανεξάρτητα. Αν όμως προσπαθήσεις να του επιβληθείς, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, κατά τα άλλα όμως, η «εγκεφαλική» σου προσέγγιση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να παρεξηγηθεί, οδηγώντας τα πράγματα σε μια έντονη αντιπαράθεση ή ακόμη και ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα. Αντίθετα, αν βρεθείς ενώπιον μιας αναταραχής, ο ενεργός Ουρανός θα σου βρει τον τρόπο να επαναφέρεις την τάξη, κερδίζοντας τα εύσημα για την στάση σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία σε καλεί να αφήσεις πίσω σου κάθε τι στενόχωρο, ταξιδεύοντας ή επικοινωνώντας με άτομα που σε κάνουν να γελάς περισσότερο! Παράλληλα όμως, μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική πρόοδό σου, γι’ αυτό μην διστάζεις μπροστά στο νέο. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση» που, αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Πρόσεξε όμως μήπως στην καθημερινότητά σου, προσπαθώντας να «εκμαιεύσεις αλήθειες», φερθείς τελικά με προκλητικό ή ακατάλληλο τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη ανθρώπων που σε έχουν περιβάλλει πολλές φορές με την δική τους.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ελκύεις άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου, όπως θα ήταν το φυσιολογικό αλλά πολύ περισσότερο εκείνα που βλέπουν σε σένα την κόντρα-ευκαιρία για να αλλάξουν την ζωή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου, προδιαθέτει σε ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Παράλληλα όμως, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι μάλλον απρόσμενες και σου δίνουν να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδια σου, ο Ουρανός έχει τον τρόπο να στα ανατρέψει. Ουσιαστικά, «από αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται», είτε πρόκειται για κάποιο είδος παροχής, είτε για ένα έξοδο, που δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Ερωτικά
Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται, είτε στις προσωπικές σου επιδιώξεις, είτε σε μια συνεργασία. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Επιπλέον είναι σκόπιμο να κινηθείς με τα δικά σου μέτρα, ώστε να κάνεις τη διαφορά. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κάποιες ευθύνες στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να «τιναχτεί στον αέρα», όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου». Σκέψου όμως, μήπως μπορείς απλά να την ανανεώσεις χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου επιπλέον ίσως γίνεις μάρτυρας κάποιων έντονων «αναταράξεων». Αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν βρεθείς σε μια θέση που ποτέ δεν φανταζόσουν. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί και θέλει να σε βοηθήσει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνει το ΟΚ για να πιστέψεις ότι κάτι καλό έρχεται, στην πραγματικότητα όμως αν ενδώσεις σε μια σχέση, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μια «αμφίσημη» κατάσταση, που σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με τον Δία «χορηγό», δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον… κακό εαυτό σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο ή μια ομάδα που η διαφορετικότητά τους ενδέχεται να προκαλεί, κάτι όμως που με δεδομένη την ικανότητά σου να επικοινωνείς με κάθε είδος ανθρώπου δεν είναι πρόβλημα. Εκείνο ίσως που καλείσαι να παρακάμψεις είναι κάποιες ακραίες αντιλήψεις ή πρακτικές.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μένεις μόνο στη θεωρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε γκάφες ή επιπολαιότητες που δεν συνηθίζεις, ίσως όμως να σε φέρει σε επαφή και με άτομα που θα σε κουράσουν με την πολυλογία τους! Παράλληλα, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δρομολογήσεις αλλαγές είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, το πιθανότερο είναι να τις αρνηθείς, φοβούμενος/η ότι η νέα κατάσταση θα είναι χειρότερη από την παλιά.

Ερωτικά
Ενώ εσύ στοχεύεις σε έναν σχετικά «κλειστό» τύπο σχέσης, που θα σου δώσει την δυνατότητα να φροντίσεις τον άνθρωπό σου, η ζωή σου φέρνει ακριβώς το αντίθετο κι είναι ζήτημα βέβαια το πόσο μπορεί να αντέξει ένας δεσμός που δεν σε αντιπροσωπεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον Ουρανό να σε «σιγοντάρει», η διαφορετικότητά σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε εκκεντρικότητες, που απλά πιστοποιούν το «ψώνιο» σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «χαλαρό/η» στην διαχείριση των οικονομικών σου και να «εξανεμίσεις» το πλεόνασμά σου… εν ριπή οφθαλμού!

Ερωτικά
Ο Άρης και ο Κρόνος αρχίζουν να δοκιμάζουν την αντοχή και την υπομονή σου, φέρνοντάς σε ενώπιον καταστάσεων που προς το παρόν δείχνουν αδιέξοδες. Κι αν τύχει να σου γίνει μια «αμαρτωλή» πρόταση, σκέψου το δύο φορές, πριν πεις το «ναι!».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία, προμηνύει μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν βρίσκεσαι σε μάλλον δύσκολη θέση μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν ελκύεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον «κρύβουν» προβλήματα που αναπόφευκτα θα «φορτωθείς» εσύ. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι!

Πηγή: astrology.gr

 

Close