Τελείως αγνώριστη! Δείτε τη Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν" 18 χρόνια μετά

Θα πάθετε πλάκα!

Η μικρή Λίλα από το “Άκρως Οικογενειακόν” μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη κοπέλα που δεν θυμίζει καθόλου την ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό, όπως την θυμόμασταν από τη σειρά. Ωστόσο παραμένει πολύ όμορφη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, η Ιφιγένεια δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα social media και έτσι ο εντοπισμός νέων της φωτογραφιών αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα.

Δείτε επίσης Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; 11 Χρόνια μετά ακολουθεί το plus size modeling και της πάει πολύ!

Μερικές ώρες πριν, η τηλεοπτική Λίλα ανήρτησε νέο υλικό. Όπως είναι λογικό έχει αλλάξει, όμως παραμένει γλυκιά και όμορφη όπως τότε…

Τελείως αγνώριστη! Δείτε τη Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν" 18 χρόνια μετά Τελείως αγνώριστη! Δείτε τη Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν" 18 χρόνια μετά Τελείως αγνώριστη! Δείτε τη Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν" 18 χρόνια μετά

Με πληροφορίες από dailymedia.gr

Close