Τέμπη: “Άκουγα ουρλιαχτά”- Ξύπνησε ο εφιάλτης για τον Λυκειάρχη των 21 μαθητών του 2003

Το δυστύχημα με τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ξυπνά μνήμες από το τροχαίο του 2003 με θύματα τους 21 μαθητές.

Ο Δημήτρης Γκέκας, ο τότε Λυκειάρχης Μακροχωρίου μίλησε στο Happy Day και στη Βιβή Μπουγιούρα για το τραγικό συμβάν που βίωσε το 2003.

«Ήμουν συνοδηγός της εκδρομής. Όλες οι σκηνές έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό, δεν σβήνουν και οι τελευταίες εικόνες πριν πέσει στο λεωφορείο το φορτηγό. Ένας δυνατός κρότος και χαθήκαμε στο σκοτάδι. Βγήκα από το σκοτάδι, αλλά οι μνήμες ξανάρχονται με κάθε ερέθισμα, με κάθε γεγονός θλιβερό παρόμοιο, οι εικόνες επανέρχονται και δεν σβήνουν», ανέφερε ο Δημήτρης Γκίκας για το δυστύχημα με τους νεκρούς μαθητές.

Δείτε ακόμα: Θεσσαλονίκη : Πέθανε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει στο γήπεδο 5Χ5

Βλέποντας το σιδηροδρομικό δυστύχημα ο λυκειάρχης δεν άντεξε, και λύγισε:  «Δεν μπόρεσα να δω τις εικόνες αυτές, μόνο ακουστικά ενημερώνομαι. Έσφιξε το στομάχι μου, πόνεσε το κεφάλι μου. Στον ύπνο μου δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα να αποφύγω τις εικόνες – αυτής αλλά και της δικής μας τραγωδίας – δεν φεύγουν από το μυαλό», ανέφερε στο Happy Day.

Δείτε ακόμα: Συγκλονίζουν καθηγητές και μαθητές : Το τρένο φεύγει στις 8 ταξίδι για τον Χάρο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close