Τέμπη: Ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση και ζητά αποζημίωση γιατί οι διασώστες πάτησαν το χωράφι του

Σε μια κίνηση που ναι μεν είναι νόμιμη όμως, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, προχώρησε ένας 90χρονος ιδιοκτήτης ενός χωραφιού με φόντο, την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Τέμπη: Ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση και ζητά αποζημίωση γιατί οι διασώστες πάτησαν το χωράφι του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση ενός 90χρονου αγρότη να υποβάλει μήνυση γιατί «πατήθηκε» το χωράφι του στις προσπάθειες διάσωσης στα Τέμπη.

Δείτε ακόμα: Κρήτη: Σοκάρουν τα στοιχεία από τα λάπτοπ και τα κινητά του λυράρη-Αναζητούνται ακόμη 30 ατομα

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία. Το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεμπών, κο Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως, υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία, που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, κάτι το οποίο εξόργισε και τον Γιώργο Λιάγκα στη σημερινή εκπομπή του.

Δείτε ακόμα: Γλυκά Νερά: Στο εφετείο σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  Τι προσπαθεί να πέτυχει

Δείτε το βίντεο:

Η πρώτη αντίδραση συγγενή θύματος δεν άργησε να έρθει:

«Ένα πράγμα θέλω μόνο: εάν τελικά αποφασιστεί ότι πρέπει κάποιος να τον πληρώσει αυτόν τον τύπο θα ήθελα να πάμε μαζί και να του δώσω εγώ τα λεφτά. Στο χέρι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close