Τερατώδης κίνηση: Πούλησε το νεογέννητό της 3.300 ευρώ για να αγοράσει μπότες!

Μόλις επτά ημερών μωρό.

Εκεί που λέμε πόσο πιο κάτω έρχεται μία τέτοια είδηση και μας θυμίζει ότι μπορούμε ακόμα πιο πολύ…

Δείτε επίσης : Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του! Η κατάθεση της μητέρας του που κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι

 

Σοκάρει η ενέργεια μιας 25χρονης από τη Ρωσία που πούλησε το μόλις επτά ημερών μωρό της για να αγοράσει ένα ζευγάρι μπότες. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ειδησιογραφικά site της Ρωσίας, το τέρας- μάνα-, η Λουίζα Γκατζίεβα, αμέσως μόλις γέννησε άρχισε να διαφημίζεις στη μαύρη αγορά το νεογέννητο κοριτσάκι, ώσπου βρήκε «ενδιαφερόμενους» και έκλεισε ραντεβού για την αγοραπωλησία, η οποία θα κόστιζε 300.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 3.300 ευρώ.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι ήταν μυστικοί αστυνομικοί, που της είχαν στήσει παγίδα μετά από καταγγελία μελών της οργάνωσης κατά της δουλείας «Alternativa». «Προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους κινδύνους που θα διέτρεχε το παιδί αν έπεφτε στα χέρια εγκληματιών, αλλά εκείνη αδιαφόρησε. Το αποκορύφωμα του κυνισμού της ήταν ότι σε επιστολή της προς την αδελφή της, που γνώριζε τα πάντα, ανέφερε τι μπότες θα αγόραζε μετά την πώληση του μωρού», δήλωσαν σε ρωσικά ΜΜΕ.

Η γυναίκα, που έχει άλλα τρία παιδιά, ομολόγησε την ενοχή της και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ το παιδί παραδόθηκε σε αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Close