θέλετε να κερδίσετε χρήματα από την επιχείρησή σας; webhippies.gr

Στην εποχή μας δεν νοείτε σύγχρονη επιχείρηση, χωρίς ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα!Εαν θέλεις λοιπών να αυξήσεις τα κέρδη στην επιχειρήση σου, να φτιάξεις μια αξιολόγη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους ανταγωνιστές σου, πρέπει να γνωρίσεις τους webhippies.

Οι webhippies.gr   -για τους πελάτες τους  ο Γιώργος και η Ανθή -είναι ένα  super δίδυμο δημιουργικών ανθρώπων, που δραστηριοποιούντε  για χρόνια στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Από τις αρχές του 2012, ενώσανε τις δυνάμεις τους, με ένα κοινό πάθος!Τη  κομψή και λειτουργική σχεδίαση ιστοσελίδων, με μοναδική ταυτότητα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  και ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Οι webhippies.gr Σχεδιάζουν και κατασκευάζουνε για σας και την επιχείρηση σας μια όμορφη, σύγχρονη, επεκτάσιμη και εύκολη στη διαχείριση δυναμική ιστοσελίδα που θα προωθεί τους στόχους σας και θα σας συνδέσει με τους πελάτες σας. Επίσης θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις internet marketing. Και στην πράξη αυτό σημαίνει: αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και μετατροπή των χρηστών του site ή του eshop σας σε πελάτες. Και αν η ιδέα της δημιουργίας του περιεχομένου μιας νέας ιστοσελίδας σας προκαλεί πονοκέφαλο και σας κάνει να αναβάλετε την κατασκευή της, αναλαμβάνουν  να δημιουργήσουν  για εσάς το περιεχόμενο και να σας παραδώσουν ολοκληρωμένη την διαδικτυακή σας παρουσία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Σήμερα χρειάζεστε ένα eshop, που θα προσφέρει στους πελάτες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία, χρειάζεται με έξυπνους τρόπους να αντισταθμίσετε την απουσία φυσικού προσώπου, να κάνετε το eshop σας τον δικό σας προσωπικό πωλητή!

EMAIL MARKETING

94% των χρηστών ελέγχει τα εισερχόμενα του κάθε μέρα σε αντίθεση με το μόλις 61% που κάνει login στα κοινωνικά δίκτυα! Ακόμη και αν για κάποιον λόγο δεν μπορούν να μπουν στο facebook ή στο twitter θα ελέγξουν τα εισερχόμενα τους και αυτό για εσάς σημαίνει επισκεψιμότητα.

WEB MARKETING

Σε μια εποχή που η τεχνολογία καθορίζει τις ανάγκες των καταναλωτών, αν η ιστοσελίδα ή το eshop σας δεν μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες, αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι καταστροφικά!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Οι χρήστες του διαδικτύου χρειάζονται πιο έξυπνους τρόπους διαφήμισης. Για να καταφέρετε λοιπόν να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, πρέπει τα κείμενα που απαρτίζουν την online καμπάνια σας ή που επικοινωνούν τους στόχους τις εταιρείας σας να είναι σαφή, ελκυστικά, σύντομα και να περιέχουν τα σωστά call to action.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ και FACEBOOK MARKETING

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι απλά share και like. Εάν κατανοείτε πλήρως τη σημασία που έχει η συμμετοχή σας σε αυτά, ξέρετε ότι πρέπει να σχεδιάσετε σωστά και στρατηγικά την προβολή σας.

Το facebook αποτελεί το πιο ισχυρό κοινωνικό δίκτυο και ένα τεράστιο κοινό πελατών μπορούν να σας ανακαλύψουν μέσα απο αυτό. Στις μέρες μας, όμως λόγω των συνεχών αλλαγών στον αλγόριθμου του facebook αλλά και λόγω του τεράστιου όγκου πληροφορίας είναι πολύ δύσκολο να αναπτύξετε στρατηγικά και αποδοτικά το κοινό σας και τους κρατήσετε πιστούς και αφοσιωμένους στην εταιρεία σας

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές των webhippies είναι όταν αναλαμβάνουν καινούργια project. Όλη αυτή η διαδικασία της έρευνας και της υλοποίησης τους ενθουσιάζει κάθε φορά! Αν έχετε λοιπόν μια μικρή ή μεγάλη εταιρεία ή αν τώρα ετοιμάζεστε να κάνετε το δικό σας ξεκίνημα επικοινωνήστε μαζί τους  και αφήστε την online επιτυχία σας, στα χέρια τους!

email: [email protected]

Ιστοσελίδα : https://www.webhippies.gr/

Facebook page: https://www.facebook.com/webhippies.gr

Close