Θεοφανία Παπαθωμά: Σπάνια έξοδος με τις κόρες της, Αγάπη και Αθηνά! (εικόνες)

Μετά από πολλά χρόνια που είχε αρκεστεί σε θεατρικές συμμετοχές, η Θεοφανία Παπαθωμά επανήλθε τηλεοπτικά. Κι επανήλθε με τον καλύτερο τρόπο, αφού συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» που σαρώνουν σε τηλεθέαση.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός, ωστόσο, εκτός από επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και προσωπική ευτυχία, αφού έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο έχει αποκτήσει και δύο κόρες. Βέβαια, η ίδια έχει ακόμα έναν γιο, από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Αχιλλέα, ο οποίος σήμερα είναι 13 ετών.

 

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα καθημερινά, αλλά όταν καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο ελεύθερο χρόνο, τότε φροντίζει να τον αφιερώνει εξ’ ολοκλήρου στα παιδιά της, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Πρόσφατα, λοιπόν, σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές της υποχρεώσεις στον «Βαφτιστικό της κυρίας» και τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τα κορίτσια της στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου πέρασαν παρέα μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Εκεί την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός, με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έχοντας αγκαλιά την μικρή Αθηνά και δίπλα της την μεγαλύτερη κόρη της, Αγάπη.

 

Δείτε τις φωτογραφίες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Close