Θύμα ληστείας η Λίτσα Πατέρα: Δείτε στο video  το δράστη μέσα στο σπίτι της

Μεγάλη σοκ υπέστη η Λίτσα Πατέρα το βράδυ της Παρασκευής, κοντά στις 20:00, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστή που μπήκε στο σπίτι της. Η ψυχραιμία αλλά και η τύχη της βοήθησαν και ο ληστής δεν της έκανε κακό αλλά τρόμαξα και τράπηκε σε φυγή.

Την είδηση έκανε γνωστή η αστρολόγος σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής το Πρω1νό, λίγο πριν αρχίσει να λέει τα ζώδια, με το Γιώργο Λιάγκα να στέλνει το δικό του μήνυμα και να δείχνει το… δράστη.

«Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του ο άνθρωπος που θα δούμε και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω. Η αστυνομία λέει πάντοτε να βγαίνετε έξω και αρχίζω βεβαίως να φωνάζω και αρχίζουν και οι σειρήνες και έφυγε τρέχοντας», εξήγησε η αστρολόγος.

Τελικά, ο δράστης το μόνο που πρόλαβε να πάρει είναι ένα μικρό πορτοφόλι που είχε μέσα κάποια κοσμήματα και χρήματα και άνηκε στην οικιακή βοηθό της Λίτσας Πατέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την ιστορία θέλησε να περάσει ένα μήνυμα ασφάλειας στο κόσμο όσον αφορά στις κάμερες και το συναγερμό καθώς και να επισημάνει το ότι πρέπει να κλειδώνουμε τα σπίτια μας ανεξαρτήτου ώρας.

Δείτε όλα όσα είπε και περιέγραψε καθώς και εικόνες από τις κάμερες του σπιτιού της στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

via

Close