Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο 2020 - Προειδοποίηση Αρναούτογλου

Μέτα την επέλαση της κακοκαιρίας στην Εύβοια  με καταστροφές και θανάτους, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου  μας προειδοποιεί για άστατο καιρό  τις επόμενες ημέρες ακόμη και μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :

“όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο φαίνεται να κυλά ομαλά.

Ενδείξεις για άστατο καιρό στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν κυρίως για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου!

Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να ξεπεράσουν 4 με 5 και στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή μόνο ενίσχυση την Πέμπτη Την Παρασκευή και το Σάββατο στο κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης:Περσείδες 2020: Σηκώστε τα μάτια ψηλά- Σήμερα η μεγαλύτερη βροχή από πεφταστέρια του χρόνου

Στα περισσότερα Ηπειρώτικα πεδινά τμήματα και το μεσημέρι και θα αγγίζει και τους 34 με 35 προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και 36 με 37 βαθμοί στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές!

Τέσσερις με πέντε βαθμούς θα είναι χαμηλότερη θερμοκρασία στα ορεινά και στα νησιά καθώς και στις περισσότερες παράκτιες περιοχές.”

Δείτε τη επίσημη ανάρτηση του μετεωρολόγου.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

 

Close