Τι λένε οι γείτονες για τη μάνα και τον πατριό που σκότωσαν τον Κωστή Πολύζο

Για ήσυχους ανθρώπους που κοιτούσαν την οικογένειά τους κάνουν λόγο οι κάτοικοι της Ελευσίνας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελευσίνας όπου οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής, ως υπεύθυνους για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου, την μητέρα του και τον πατριό του.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας μιλούν για ανθρώπους ήσυχους που κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν έδιναν κανένα δικαίωμα ενώ αίσθηση τους προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα μαζί με τον σύζυγό της έβγαιναν σε εκπομπές αναζητώντας το παιδί τους.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο πατριός ήταν άνετος μπροστά στον κόσμο. Συνήθιζε να περπατά αμέριμνος στην Ελευσίνα δείχνοντας σε όλους πως κοιτάει την δουλειά του και την οικογένεια του.

Χαρακτηριστικό είναι πως καθημερινά σχεδόν πηγαινοέφερνε το 16χρονο παιδί του στο σχολείο.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι και ευγενικοί. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Δεν πιστεύουμε ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν απλοί άνθρωποι, όπως όλοι, δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο προφίλ. Έχω σοκαριστεί με όλα αυτά. Δεν το πιστεύω αυτό που έχει γίνει», λέει η κυρία Κατερίνα που διατηρεί κατάστημα ψιλικών στην περιοχή.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως όταν το άψυχο κορμί του νεαρού Κώστα βρέθηκε, οι δολοφόνοι του τον έθαψαν στο κοιμητήριο της περιοχής δείχνοντας μάλιστα μεγάλη ευαισθησία.

Το ζευγάρι αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με την αστυνομία το κίνητρο της δολοφονίας, είναι η «επικαρπία» δανείου ύψους 250.000 ευρώ, που είχε πάρει στο όνομα του, ο νεαρός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δολοφονία έγινε έπειτα από έντονο οικογενειακό καβγά, με αφορμή την κακή οικονομική διαχείριση της μητέρας και του πατριού του Κώστα Πολύζου, με την υπογραφή του 23χρονου ως εγγυητή.

πηγη protothema

Close