Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Γιώργου Παρτσαλάκη; Ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκαθαρίζει το τοπίο

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρίσκεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο έπειτα από ενοχλήσεις που ένιωσε στο στήθος το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα όλη την Ελλάδα για την κατάσταση της υγείας του, και όλοι ελπίζουμε να γυρίσει σώος και αβλαβής σύντομα στο σπίτι του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, όπως διαγνώστηκε έπειτα από τις εξετάσεις που υπεβλήθη από τους γιατρούς. Η κατάστασή του είναι κρίσιμα όπως αναφέρουν πληροφορίες, ωστόσο είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Όπως έγινε γνωστό από χθες Κυριακή 19/04, ο ηθοποιός πρόκειται να μπει σε χειρουργείο την Τρίτη για αγγειοπλαστική επέμβαση. Ωστόσο πληροφορίες που βρήκαμε διαψεύδουν τις ειδήσεις αυτές.

Σύμφωνα με δημοσίευση του φίλου του και κοντινού του συνεργάτη Ανδρέα Γεωργίου, ο Παρτσαλάκης βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον, και μάλιστα την Τρίτη θα πάρει εξιτήριο.

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Γιώργου Παρτσαλάκη; Ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκαθαρίζει το τοπίο

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον ηθοποιό και αν τελικά θα κάνει χειρουργείο ή όχι, πάντως ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει στην οικογένειά του υγιής!

Close