Τραγωδία: 6χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου την 13 ημερών αδερφή του

Τραγωδία: 6χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου την 13 ημερών αδερφή του

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένα 13 ημερών κοριτσάκι από τον ίδιο της τον αδερφό, ο οποίος δεν άντεξε το κλάμα και την χτύπησε μέχρι θανάτου!

Οι αρχές συνέλαβαν τη μητέρα που άφησε τα παιδιά στο αυτοκίνητο χωρίς επιτήρηση.

Η 62χρονη Κάθλιν Μαρίν Στιλ άφησε τα τρία παιδιά της στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον μισή ώρα για να κάνει τις δουλειές της, όταν γύρισε βρέθηκε μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα.

Ο 6χρονος γιος της έμεινε να προσέχει την μόλις 13 ημερών αδερφούλα του στο αυτοκίνητο, τα κλάματα της όμως τον εξαγρίωσαν, με αποτέλεσμα να την πετάξει κάτω και να την χτυπήσει με τσιμέντο στο κεφάλι πριν την βάλει και πάλι στο καρεκλάκι της.

Πέρασαν δύο ώρες μέχρι να καταλάβει η 62χρονη τι είχε συμβεί και να καλέσει για βοήθεια. Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Petersburg General Hospital όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

«Το κρανίο της είχε ραγίσει σε πολλά σημεία. Ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ», δήλωσε ο σερίφης Bob Gualtieri.

Ο ανήλικος, που δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω της ηλικίας του, παραδέχτηκε την επίθεση. Το παιδί μεταφέρθηκε σε κέντρο όπου οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει σοβαρά προβλήματα στη συμπεριφορά του.

Πηγή: newsbomb.gr

Close