Άνδρας σκότωσε 7 μηνών κοριτσάκι όταν έμαθε ότι δεν είναι δικό του παιδί

Ένα σοκαριστικό  περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας γιορτής αφήνοντας τους πάντες να θρηνούν.

Τινάχτηκε στον αέρα το σπίτι

Η ζωή του γαμπρού κόπηκε απότομα όταν ένα πακέτο – βόμβα, που έστειλε ο πρώην της νύφης, εξερράγη κατά το ξετύλιγμα των γαμήλιων δώρων.

Το ζευγάρι μόλις είχε αρχίσει να ανοίγει τα δώρα του όταν η έκρηξη σημειώθηκε με τεράστια δύναμη, με αποτέλεσμα το σπίτι τους να καταρρεύσει. Στην έκρηξη πιάστηκε ακόμη και ο αδερφός του γαμπρού που βοηθούσε στο ξετύλιγμα.

Δείτε  επίσης : Ελένη Χρονοπούλου : Αυτή είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση

Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο γαμπρός υπέκυψε στα τραύματά του λίγες μέρες αργότερα. Μαζί του, άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα μωρό 18 μηνών, τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Σύμφωνα με την παράδοση, η νύφη δεν είχε ακόμη μετακομίσει στο σπίτι του γαμπρού.

Η ομολογία έκρυβε εκπλήξεις

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι υπεύθυνος για την αποτρόπαια πράξη ήταν ένας 33χρονος, ο οποίος έτυχε να είναι ο πρώην της νύφης.

Ομολόγησε ότι έστειλε το δέμα με τον εκρηκτικό μηχανισμό, ζητώντας εκδίκηση από τη νύφη επειδή παντρεύτηκε κάποιον άλλο σύμφωνα με το nassosblog.gr .

Δείτε επίσης : ΄Έφυγε απο την ζωή ο Σταύρος Τσιώλης

Ο δράστης παραδέχτηκε περαιτέρω ότι είχε εμπειρία σε ηλεκτρονικές επισκευές και προηγουμένως εργαζόταν σε ορυχείο, κάτι που του έδωσε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την κατασκευή εκρηκτικών.

Το όλο περιστατικό άφησε τους πάντες σε σοκ, αναδεικνύοντας τις καταστροφικές συνέπειες τέτοιων παράλογων πράξεων βίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close