Τραγωδία: Νεκρή σε σκεπή βρέθηκε η δασκάλα που είχε εξαφανιστεί

Τραγωδία: Νεκρή σε σκεπή βρέθηκε η δασκάλα που είχε εξαφανιστεί

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα γειτόνισσα, αναζητώντας την αιτία, να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής.

Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Υπενθυμίζεται πώς η 76χρονη έφυγε από τι σπίτι στης στις 08:30 το πρωί της 1ης Ιουνίου, φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασής της καθώς έπασχε από άνοια, η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Δείτε ακόμη Χανιά: Ο δολοφόνος του Σεριανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού.

Έτσι ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα μία γειτόνισσα -αναζητώντας την αιτία- να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής.

Close