Τραγωδία στο Κορωπί: Η νυν σύντροφος σκότωσε την πρώην σύζυγο με μαχαίρι

Θύμα μια 38χρονη – Δέχθηκε πέντε χτυπήματα με μαχαίρι – Σε κατάσταση σοκ ο 50χρονος σύντροφός της

Μια απίστευτη τραγωδία κι ενα άγριο έγκλημα το οποίο δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, οι οποίες συνδέονταν ερωτικά με τον ίδιο άνδρα.

Ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα διεπράχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν τη σύντροφο ενός πενηντάχρονου άνδρα να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του.

Ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν μια 38χρονη γυναίκα μεταφερόταν στο κέντρο υγείας του Κορωπίου σοβαρά τραυματισμένη από πέντε μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν το θάνατό της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι δράστης του εγκλήματος ήταν μια άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κοινό σημείο των δύο γυναικών ήταν ο ίδιος άνδρας.
Δράστης η νυν σύντροφος και θύμα η πρώην σύζυγος του 50χρονου, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με την κάθε γυναίκα.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενώ οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου τον 50χρονο άνδρα, προκειμενου να δώσει κατάθεση.

Ο 50χρονος έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενώ συνεχώς ρωτούσε τους αστυνομικούς εάν η πρώην σύζυγός του βρισκόταν εν ζωή ή αν είχε πεθάνει.

Close