Τρίχρονο κορίτσι πνίγηκε με παιχνίδι που έκρυβε το Kinder αυγό!

Ένα κορίτσι 3 χρονών από την Γαλλία πέθανε όταν κατάπιε ένα μικρό παιχνίδι που βρισκόταν μέσα στο Kinder Αυγό της. Σύμφωνα με την Γαλλική αστυνομία το κορίτσι ήταν με την μητέρα της όταν έγινε το ατύχημα.
Σύμφωνα με την Independent, “Το κορίτσι έβαλε στο στόμα του το παιχνίδι. Αυτό της έκλεισε την αναπνευστική οδό και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οι πυροσβέστες οι οποίοι κλήθηκαν στον τόπο του ατυχήματος κατάφεραν να την επαναφέρουν αλλά το κοριτσάκι είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου.

Οι διάφορες κοινότητες στο Internet δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να κατηγορούν την μητέρα. Μια μητέρα που πενθεί γιατί έχασε το παιδί της. Ακολουθούν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που κατηγορούν την μητέρα για τον χαμό του παιδιού.

«Τα παιχνίδια δεν είναι κρυμμένα. Δεν μασάς απλά ένα παιχνίδι ξαφνικά. Αυτοί οι γονείς θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν το παιχνίδι μέσα από το αυγό και να δώσουν στο παιδί την σοκολάτα, και να ακολουθήσουν την ειδοποίηση στην ετικέτα. Είναι χάλια και συμβαίνει σπάνια, αλλά σχεδόν πάντα είναι φταίξιμο των γονέων.»

«Τα παιχνίδια είναι μέσα σε μεγάλες πλαστικές σφαίρες, οπότε αν ένα παιδί πνίγει με ένα παιχνίδι τότε πραγματικά θα πρέπει να είναι οι γονείς αυτοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το ατύχημα.»

Καλά οι γονείς δεν ήξεραν ότι υπάρχει ένα μικρό παιχνίδι μέσα στο αυγό. Εάν το παιδί σου δεν είναι αρκετά μεγάλο, είναι κοινή λογική ότι δεν του δίνεις το παιχνίδι.»

Συμβαίνει συχνά, οι γονείς κατηγορούν άλλους γονείς όταν ένα ατύχημα συμβαίνει. Εάν μπορούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι ένας γονιός πήρε μια κακή απόφαση η οποία οδήγησε σε ένα ατύχημα, τότε μπορούμε επίσης να πείσουμε τους εαυτούς μας πως είναι μια απόφαση που δεν θα πάρουμε ποτέ. Παρότι ξέρουμε, βαθιά μέσα μας, πως είναι αδύνατον να κρατάμε τα παιδιά μας ασφαλή συνέχεια, πείθουμε τους εαυτούς μας πως μπορούμε. Καθόμαστε στο σπίτι μας, κοιτάζοντας τα παιδιά μας, τα οποία είναι γεμάτα ζωή, και έχουμε την πεποίθηση ότι η ανώτερες γονικές δεξιότητες μας θα μας κρατάνε μακριά από την τραγωδία.

Και ελπίζουμε ότι θα είμαστε σωστοί. Και ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα ζήσουμε μια τραγωδία σαν και αυτή. Αλλά ατυχήματα συμβαίνουν. Είναι τρομακτικό και απαίσιο αλλά συμβαίνουν.

Η ιστορία είναι τραγική, αλλά αν φτάσετε στο σημείο να κατηγορήσετε τον γονιό, να είστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα πιάσετε το παιδί σας να κάνει κάτι επικίνδυνο.

πηγη:mommyandthecity.gr

Close