Τρόμο προκαλεί η καταγγελία οτι μυστηριώδη γυναίκα χαρακώνει βρέφη σε εμπορικά

Σύμφωνα με καταγγελίες, εκμεταλλεύεται τον συνωστισμό για να χτυπήσει τα ανυπεράσπιστα θύματά της. Τρία περιστατικά στον Αγιο Δημήτριο. Μητέρα περιγράφει την τρομακτική εμπειρία της

Τον τρόμο έχει σκορπίσει μία μαυροφορεμένη γυναίκα που πλησιάζει μητέρες με τα μωρά τους σε πολυσύχναστα σημεία -κυρίως εμπορικά κέντρα τις ώρες αιχμής- και άγνωστο γιατί, τραυματίζει με αιχμηρό αντικείμενο τα άτυχα βρέφη.

Η μυστηριώδης γυναίκα έχει «χτυπήσει» τουλάχιστον τρεις φορές και χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργεί είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν γίνεται καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούσαν αγκαλιά το παιδί τους!

Σε μία από τις αρρωστημένες αυτές επιθέσεις, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, η μάνα είδε το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της να κλαίει ασταμάτητα και παρά τις προσπάθειές της να το ηρεμήσει, αυτό συνέχισε να κλαίει δυνατά. Οταν αντιλήφθηκε τα σημάδια από χαρακιές στα ποδαράκια του παιδιού της, έπαθε σοκ. Δεν μπορούσε να συνειδοτοποιήσει πώς είχε μπορέσει να κάνει κάποιος κακό σε ένα ανυπεράσπιστο βρέφος.

Το περιστατικό συνέβη ενώ στεκόταν μπροστά στο μεγάλο γυάλινο ασανσέρ του εμπορικού με το οποίο ο κόσμος συνηθίζει να ανεβαίνει στους πιο πάνω ορόφους με τα καταστήματα, τα καφέ, τα εστιατόρια και τον μεγάλο παιδότοπο. Δίπλα της, εμφανίστηκε μία ξανθιά μαυροφορεμένη γυναίκα μετρίου αναστήματος, γύρω στα 50, που κρατούσε ένα καρότσι για ψώνια.

Εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό, πλησίασε ακόμα πιο κοντά στη μητέρα με το μωρό και με σχεδόν ταχυδακτυλουργικές κινήσεις χαράκωσε τα γυμνά πατουσάκια του μωρού, προφανώς με κάποιο μαχαίρι ή κοπίδι.

Τρόμο προκαλεί η καταγγελία οτι μυστηριώδη γυναίκα χαρακώνει βρέφη σε εμπορικάφωτογραφία από protothema.gr

Το μωράκι άρχισε να κλαίει από τον πόνο και τότε η μαυροφορεμένη γυναίκα προσφέρθηκε να βοηθήσει για να το ηρεμήσει, χτυπώντας το στην πλάτη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε μέσα στο πλήθος.

Η μητέρα μόλις είδε το αίμα στα πόδια του παιδιού της έπαθε σοκ και έντρομη αναζητούσε κάποιον από το εμπορικό για να τη βοηθήσει. Παράλληλα φώναζε στους σεκιούριτι του εμπορικού να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τη μυστηριώδη γυναίκα (ελέγχοντας τις εξόδους του εμπορικού ή από τις κάμερες ασφαλείας). Λίγο αργότερα μαθαίνει τρομοκρατημένη ότι είχαν προηγηθεί άλλες δύο επιθέσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε δύο άλλα βρέφη μέσα σε κατάστημα παιδικών ρούχων και παιχνιδιών. Προφανώς επρόκειτο για την ίδια δράστρια.

«Οταν το κατάλαβα άρχισα να κλαίω, ένιωσα απαίσια, ένιωσα απειλή προς το παιδί μου» δήλωσε σοκαρισμένη η μάνα του βρέφους στο protothema.gr.

Νιώθοντας ανήμπορη να προστατεύσει το παιδί της, προσπαθεί να μιλήσει για την τρομακτική εμπειρία της: «Αν είχα αντιληφθεί εγκαίρως τι έκανε στο παιδί μου, κι εγώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Τι θα γινόταν αν αυτό το τέρας τραυμάτιζε το παιδί μου σε κάποιο άλλο σημείο όπως λόγου χάρη στον λαιμό;» Το χειρότερο όμως είναι το μετά. Ο διαρκής φόβος ότι μπορεί να συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο ή να εμφανιστεί και πάλι μπροστά της η μαυροντυμένη γυναίκα. «Φοβάμαι πλέον να βγω έξω μόνη μου με το μωρό. Τρέμω να βρεθώ ανάμεσα σε κόσμο» λέει με τρόμο.

 

Πηγή: protothema
Close