Η Τζενη μιλάει για τη πρώτη φορά για τη νέα της σχέση!

Ειμαι ανοιχτη στην ιδεα ενος δευτερου γαμου…

 

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό You η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι και πάλι ερωτευμένη.
Η παρουσιάστρια, η οποία έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Ανδρέα Παππά, μεταξύ άλλων, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί.
– Η νέα χρονιά θα έχει εκπλήξεις;
Νομίζω ότι το πρώτο μισό θα έχει πολλή πολλή δουλειά και περιμένω πώς και πώς το καλοκαίρι για να ξεκουραστώ… Πάντα τα Χριστούγεννα αρχίζω να μετράω αντίστροφα τον χρόνο για να έρθει το καλοκαίρι.
– Το καλοκαίρι θα έχει πάλι Πάτμο;
Η Πάτμος είναι ο «παράδεισός» μου, εκεί ηρεμώ, χαλαρώνω, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες μικρές αποδράσεις.
– Πόσα χρόνια έχεις να πεις «είμαι για πάρτη μου»;
Κοίτα, γενικά τα τελευταία χρόνια επιδιώκω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Σίγουρα το καλοκαίρι δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να κοιτάξουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Μου αρέσει που υπάρχει αυτή η διακοπή του χρόνου, που δεν έχω πρόγραμμα και μπορώ να είμαι κοντά στη φύση και στη θάλασσα που αγαπώ. Να μη βάφομαι καθόλου, να περπατάω, να διαβάζω, να πηγαίνω για μπάνιο ακόμα και στις 10 το βράδυ αν έχει φεγγάρι.
– Πώς είναι να είσαι με έναν άνθρωπο 20 χρόνια και μετά να τον βλέπεις καθημερινά αλλά να μην υπάρχει αυτό το ερωτικό, όπως συμβαίνει μ’ εσένα και τον Πέτρο Κωστόπουλο;
Με τον Πέτρο υπάρχει αγάπη, εκτίμηση…
– Η κόρη σου, η Αμαλία, σου λείπει; Πώς σου φαίνεται που το παιδί σου είναι μακριά;
Τώρα έχει έρθει για τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν σου κρύβω πως στην αρχή –όπως κάθε μαμά– ένιωσα αυτό το σφίξιμο του αποχωρισμού. Ναι, μου λείπει το κορίτσι μου, καθώς ήταν και το πρώτο παιδί μου που έκοψε τον ομφάλιο λώρο, αλλά όταν την ακούω πόσο χαρούμενη είναι που κάνει αυτό που αγαπά είμαι καλά.

– Το καλοκαίρι που βγήκαν οι φωτογραφίες σου σ’εμάς στο YOU πρέπει να πω ότι δεν έκανες υστερίες, δεν πήρες τηλέφωνα… Στενοχωρήθηκες ή ενοχλήθηκες που δημοσιοποιήθηκε η προσωπική σου ζωή;
Υστερίες γιατί να κάνω; Πιο πολύ τρόμαξα για τα παιδιά μου, πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη δεν έκανα κάτι παράνομο.
– Αν σου ζητήσει ο άνθρωπός σου να κάνετε οικογένεια θα κάνεις άλλο παιδί;
Δεν νομίζω ότι θα κάνω άλλο παιδί…
– Άλλο γάμο θα έκανες;
Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ!
– Με τις κόρες σου, που είναι πλέον μεγάλες, συζητάς τα προσωπικά σου; Σου λένε «μαμά να ξαναφτιάξεις την ζωή σου»;
Με τα παιδιά μου δεν συζητάω τα προσωπικά μου, δεν τα αναλύω… Το ότι μπορεί να ξέρουν πως είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ναι, αλλά μέχρι εκεί.
– Κάνοντας έναν απολογισμό της ζωής σου τι σκέφτεσαι;
Νιώθω χορτάτη σαν γυναίκα. Έχω βιώσει τον έρωτα, έχω πάρει αγάπη, αποδοχή, έχω δεχτεί πολύ ωραία συναισθήματα. Μου αρέσει να βλέπω τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχει μια ωραία αφρικανική παροιμία που λέει: «Στρέψε το πρόσωπό σου στον ήλιο και όλες οι σκιές θα εξαφανιστούν, θα πέσουν πίσω σου»… Οπότε κρατάω μόνο τα καλά και προχωράω.
– Σε ενοχλεί ότι στο υπόλοιπο της ζωής σου θα σε ρωτάνε για τον Κωστόπουλο;
Το έχω συνηθίσει, είναι φυσιολογικό.Στα ψέματα είσαι καλή; Στα «λευκά» ψέματα είμαι καλή! (γέλια)
– Η τέλεια γυναίκα μήπως τελικά είναι αυτή που κάνει πολλά λάθη;
Δεν ξέρω ποια είναι η τέλεια γυναίκα! Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος κι αυτό είναι το ωραίο, ότι, δηλαδή, όλοι είμαστε ημιτελείς… Είμαστε και τα λάθη μας! Και χωρίς αυτά θα ήταν και πολύ βαρετή η ζωή μας. Γενικά μου αρέσει πολύ να βλέπω όμορφα πράγματα στους ανθρώπους και να μπορώ να τα υιοθετώ.

πηγηwww.allyou.gr

Close