Επίθεση με βιτριόλι τι λέει ο πατέρας της άτυχης κοπέλας

Η κατάσταση της 34χρονης στο νοσοκομείο έχει σταθεροποιηθεί και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Οι γιατροί παλεύουν να σώσουν την όραση της κοπέλας.

Παρ’ότι στην αρχή η 34χρονη δεν έδωσε πολλές πληροφορίες στους αστυνομικούς, λόγω της κατάστασης και του σοκ το οποίο υπέστη, σήμερα φαίνεται πως θυμήθηκε κάποια πράγματα, και υπέδειξε στον δικηγόρο της κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας.

Το θύμα ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν ήταν κάποια ερwτική αντιζηλία, και μάλιστα ήταν κατηγορηματική σε αυτό, ωστόσο έκανε κάποιες σκέψεις που θα βοηθήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό της.

Η Ιωάννα ζήτησε το πρωί του Σαββάτου από τη μητέρα της να καλέσει γρήγορα τον κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

«Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Close