«Βόμβα» Λουιζίδου για «Καφέ της Χαράς»: «Βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης»

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η Ρένια Λουιζίδου!
Κι ενώ ο Χάρης Ρώμας προετοιμάζει την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει βρίσκεται στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης.

Δείτε επίσης: Βάρκιζα: «Σπάει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που πήγε να σώσει το άτυχο βρέφος

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια», λέει η ίδια στο περιοδικό 7 μέρες και συνεχίζει:

«Όλα περίεργα θα είναι, γι’ αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η θέση μου. Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το «Καφέ της Χαράς» ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το «Σόι». Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δεν θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια ατιόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα», καταλήγει.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Ετοιμάζω τον γιο»

«Βόμβα» Λουιζίδου για «Καφέ της Χαράς»: «Βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης» «Βόμβα» Λουιζίδου για «Καφέ της Χαράς»: «Βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης» «Βόμβα» Λουιζίδου για «Καφέ της Χαράς»: «Βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης»

Πηγή: gossip-tv.gr
Close