Βρέθηκε νεκρός στον καταψύκτη . Ενα σημείωμα έγραφε «Δεν φταίει η γυναίκα μου»

Οταν η Ζαν Σούρον – Μάδερς πέθανε τον Νοέμβριο, η αστυνομία της Γιούτα εξεπλάγη εντοπίζοντας το άψυχο σώμα του συζύγού της, Πολ, σε ένα καταψύκτη στο σπίτι του ζευγαριού.

Οι ένστολοι ανακάλυψαν, επίσης, μια επικυρωμένη από συμβολαιογράφο επιστολή του Πολ, η οποία έγραφε πως η σύζυγός του δεν ήταν υπεύθυνη για το θάνατό του.

Δείτε επίσης : Δίκη Χρύσης Αυγής απόφαση : «Εγκληματική Οργάνωση» η ηγεσία & οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν τώρα ότι άνδρας πέθανε πριν από μια δεκαετία και εξετάζουν το ενδεχόμενο η μηνιαία σύνταξη βετεράνου, που λάμβανε όσο ήταν εν ζωή, εξακολουθούσε να φτάνει στο σπίτι και μετά τον θάνατό του. Οι αποδοχές αυτές εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 177.000 δολάρια.

 

Ο Πολ Μάδερς πιστεύεται ότι πέθανε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου 2009 και 8 Μαρτίου 2009. Είχε διαγνωσθεί με θανάσιμη ασθένεια και πήγαινε για θεραπείες στο ασφαλιστικό φορέα των Βετεράνων, όπου και εθεάθη τελευταία φορά στις 4 Φεβρουαρίου 2009…

Αλλά πριν πεθάνει, έγραψε μια επιστολή που ανέφερε ότι η σύζυγός του δεν ήταν υπεύθυνη για το θάνατό του και ότι η επιστολή αυτή επικυρώθηκε από συμβολαιογράφο τον Δεκέμβριο του 2008.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμβολαιογράφος απλά έβαλε την υπογραφή και την σφραγίδα της χωρίς να κοιτάξει το περιεχόμενό της. Και το μυστήριο καλά κρατεί…

Πηγή : symvaineitwra.gr

Close