Υπόθεση 12χρονης: Έρχονταν επώνυμοι, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν

Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ». «Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Η μαρτυρία κατοίκου στον Κολωνό για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο κάτοικος Κολωνού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» κι αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε στο παιδί της, στη 12χρονη, η μάνα και όχι μόνο έκανε και η ίδια. Και λέω όχι μόνο στην 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. έρχοντα επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζοντα, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν.

»Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

«Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

«Ο άντρας μου τον είχε δει να χαριεντίζεται με παιδάκια» – Όσα αποκάλυψε γειτόνισσα του 53χρονου από τον Κολωνό

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις το προφίλ του 53χρονου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία έκανε γειτόνισσά του από τον Κολωνό.
Γειτόνισσα του 53χρονου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία με θύμα 12χρονη μιλά αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το προφίλ του δράστη.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του 53χρονου, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία. «Τον κανόνισα μόνη μου» εξηγεί.

Ο σύζυγος της γειτόνισσας, όπως λέει η ίδια, είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια.

Ερωτώμενη για το εάν τον είχε παρατηρήσει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, δηλώνει πως το είχε κάνει με τα δικά της.

«Εάν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» απαντά στην ερώτηση γιατί δεν προέβη κανείς σε καταγγελία εις βάρος του.

Η γυναίκα τον χαρακτηρίζει «γλίτσα» και αναφέρει πως είχε πολλές επαφές με παπάδες.

«Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω» περιγράφει.

Σεπόλια: Ένοικος πολυκατοικίας – «Πρέπει να έκανε και η μητέρα το ίδιο πράγμα με το 12χρονο»

Η αποκάλυψη ενοίκου της πολυκατοικίας που διέμενε η 12χρονη με την οικογένεια της στον Κολωνό.
Ο ένοικος της πολυκατοκίας που έμενε η 12χρονη με την υπόλοιπη οικογένεια μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αποκαλύψε ότι δεν έδινε λεφτά στην οικογένεια της 12χρονης έβαζαν και του έσπαγαν τα τζάμια στο σπίτι του, πριν από δύο χρόνια.

«Τα παιδάκια εγώ τα λυπόμουν και τους έδινα τέτοια πράγματα. Ήρθε η μάνα και μου έλεγε, δώσε μου και θα στα δώσω και τους έδιωξα. Και έβαλε τα παιδιά εκεί που τα αγαπούσα και με έκανε εχθρό».

Συνεχίζοντας τη περιγραφή του ο ένοικος της πολυκατοικίας υποστήριξε ότι τα παιδιά έμπαιναν με τα ποδήλατα και τα πατίνια και όλα αυτά τα έκανε η μάνα και ο πατέρας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ο ένοικος της είχε δανείσει χρήματα στην μητέρα απάντησε «όχι, εγώ τα χάριζα και συνέχεια ζητούσε» και όταν σταμάτησε να δίνει χρήματα δήλωσε ο ένοικος: «Ο ένας ο γιος της ο μεγάλος, πήρε το μπαστούνι που είχα και με χτύπαγε».

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από ένα χρόνο και πήγε να το καταγγείλει ο ένοικος και ανέφερε: «Τα παιδιά που είναι στην Ασφάλεια μου είπαν ”είναι κρίμα 12χρόνων και 13 να του κάνεις μήνυση” και από τότε δεν μίλησαν ξανά».

Μάλιστα ο ένοικος της πολυκατοικίας εκτίμησε ότι «πρέπει να έκανε και η μητέρα το ίδιο πράγμα με το 12χρονο».

Δείτε ακόμη Έχουν τρελαθεί: Σε σχολεία δίνουν σε μαθητές να φάνε αλευροσκώληκες και έντομα (βίντεο)

 

Close