Υπόθεση Μαρκέλλα: Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που την άρπαξε

Μεγάλη ανησυχία αλλά και κινητοποίηση προκάλεσε η εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας το μεσημέρι της Πέμπτης. Η μικρή Μαρκέλλα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από πρατήριο καυσίμων από άγνωστο, να περιπλανιέται μόνο της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μικρή Μαρκέλλα, απήχθη από μία κοκκινομάλλα γυναίκα που τη φώναξε με το όνομά της, πηγαίνοντας το μεσημέρι από το σχολείο στο σπίτι.

Η εξαφάνιση αλλά και ο απρόσμενος εντοπισμός της μικρής παραμένει μυστήριο, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν ποιοι κρύβονται πίσω από την αρπαγή, αλλά και τα κίνητρα τους.

Η Μαρκέλλα αναγνώρισε τη γυναίκα που την άρπαξε

Σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισής της ανήλικης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας.

Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Η υγεία της Μαρκέλλας

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε σήμερα. Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Ένα ζευγάρι στο στόχαστρο της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει για τα καλά στο κάδρο των ερευνών. Ένας άνδρας γύρω στα 80 και μια 40χρονη γυναίκα φίλη του, την οποία ο ηλικιωμένος γνωρίζει καλά, εμπιστεύεται απόλυτα και συνεργάζεται μαζί της.

Γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Close