Υπόθεση Μαρκέλλα: Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που την άρπαξε

Η 10χρονη Μαρκέλλα που απήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης, και εντοπίστηκε από άγνωστο κύριο το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, και παρακολουθείτε η υγεία της από γιατρούς και παιδοψυχολόγους.

Όσον αφορά για τη γυναίκα που την άρπαξε, η μικρή Μαρκέλλα έδωσε την περιγραφή της στην αστυνομία, ενώ έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. Οι πληροφορίες δείχνουν πως η γυναίκα αυτή προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ πιθανόν να είχε και συνεργό.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας.

Απαντώντας στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι αρχές δεν επέτρεψαν στη μητέρα να δει το παιδί παρά μόνο για λίγο, ο κ. Γιαννόπουλος είπε:

«Σήμερα θα στείλουμε αναφορά, όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, στον εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να διερευνήσει από κοινωνικής πλευράς, θα δώσει εντολή για κοινωνική έρευνα όπως σε κάθε περίπτωση ανάλογη, για να διερευνήσει τη ζωή του παιδιού πριν, τώρα και τη ζωή που θα έχει στο μέλλον».

Close