Υπόθεση βιτριόλι: Σε θερμός είχε το καυστικό υγρό- Το μοναδικό τηλεφώνημα που έκανε η δράστιδα

Συνεχώς προκύπτουν καινούργια στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της νεαρής Ιωάννας. Η Ιωάννα  δέχτηκε επίθεση από μία άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της τα δεδομένα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου από δύο τηλεφωνικές εταιρείες, ενώ αναμένονται τα δεδομένα και από την τρίτη.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί θα εξετάσουν ενδελεχώς όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία από τις κλήσεις που έγιναν. Όπως όλα δείχνουν, το μοναδικό τηλεφώνημα που έκανε η δράστιδα την χρονική εκείνη στιγμή, ήταν στο ταξί που κάλεσε.

Ο όγκος των πληροφοριών που πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές είναι τεράστιος. Υπολογίζεται πως τα πρώτα αποτελέσματα θα δοθούν σε πέντε μέρες περίπου.

Σε θερμός είχε το καυστικό υγρό

Έπειτα από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε το καυστικό υγρό σε θερμό. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ρίξει όλο το υγρό στο πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας. Παράλληλα έτσι δεν θα μπορούσε η ίδια να πάθει τίποτα και δεν θα ερχόταν σε επαφή με το βιτριόλι.

 

Close