Ζευγάρι ανακαλύπτει 23 χρόνια μετά ένα κρυμμένο μήνυμα στο μπάνιο του σπιτιού του

Τα διαμερίσματα τα οποία νοικιάζουμε, τα οποια αποκαλούμε σπίτι μας, ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχουν νοικιαστεί από άλλους, ξένους σε εμάς, ανθρώπους, γράφει το BBC για να μοιραστεί μία ιστορία η οποία είδε το φως της δημοσιότητας αφότου έγινε viral στo Τwitter πρώτα.

Ο Alex και η Jess Monney από το San Jose στην Καλιφόρνια αποφάσισαν να ανακαινίσουν το μπάνιο του σπιτιού τους όταν βρήκαν καλά σφραγισμένο πίσω από μία γυψοσανίδα ένα μήνυμα αφημένο εκεί από το 1995.

«Εάν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι έχετε αποφασίσει να αλλάξετε το μπάνιο. Ποιο είναι το πρόβλημα με τον τρόπο που εμείς επιλέξαμε για να το φτιάξουμε;», γράφει το χαρτάκι στο οποίο μάλιστα οι παλιοί ένοικοι έχουν κολλήσει και μία φωτογραφία τους.

Ο Alex αποφάσισε να μοιράσει το συγκεκριμένο μήνυμα στα social media, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Μάλιστα η κίνηση αυτή του Alex ενέπνευσε και άλλους χρήστες να μοιραστούν ό,τι έχουν βρει αυτοί με τη σειρά τους στα σπίτια τους. Περιοδικά με ακατάλληλο περιέχομενο για ανηλίκους, μπύρες ή και μπουκάλια από τη δεκαετία του 1950 τα οποία δεν κυκλοφορούν πια στην αγορά.

Ζευγάρι ανακαλύπτει 23 χρόνια μετά ένα κρυμμένο μήνυμα στο μπάνιο του σπιτιού του Ζευγάρι ανακαλύπτει 23 χρόνια μετά ένα κρυμμένο μήνυμα στο μπάνιο του σπιτιού του

Πηγή: apithano.gr
Close