Ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα λόγω… λάθους!

Επτά χρόνια περίμενε ένα ζευγάρι από το Κόρσαμ της Βρετανίας, πλην όμως αναποτελεσματικά. Κι όμως, τα κατάφεραν και μάλιστα απέκτησαν τρίδυμα.

Κι αν από τη φύση της η γέννηση τριδύμων είναι σπάνιο φαινόμενο, ο τρόπος που απέκτησαν τα παιδιά τους η Μπέτι Μπιένιας και ο σύζυγός της Πάουελ, είναι μάλλον ακόμη πιο σπάνιος.

Σύμφωνα με το BBC, το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια προσπαθειών στράφηκαν στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Η διαδικασία ήταν επιτυχής, όμως το ζευγάρι συνέχισε τις ερωτικές συνευρέσεις μάλλον απρόσεκτα και παράκουσε τις συμβουλές του γιατρού κατά την περίοδο της συλλογής ωαρίων.

Δείτε ακόμα: Θύμα ξυλοδαρμού ο Άνθιμος Ανανιάδης- Τον χτύπησαν κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι του

Ως εκ τούτου, το ένα παιδί προέρχεται από εξωσωματική και τα άλλα δύο συνελήφθησαν με τον παραδοσιακό τρόπο, μόλις μία εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί η εξωσωματική. Ωστόσο οι γιατροί δεν γνώριζαν ότι είναι έγκυος.

Ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα λόγω... λάθους!

Τι λέει η μητέρα

«Δεν επιτρέπεται αν έχεις σεξουαλική επαφή πριν τη συλλογή ωαρίων, αλλά δεν τους ακούσαμε κι έτσι προέκυψαν τα δίδυμα», λέει η μητέρα.

Δείτε ακόμα :Αδίστακτο το χτύπημα της μοίρας για τους γονείς του παιδιού στο πηγάδι – Έχασαν και το αδελφάκι του

Το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει τρίδυμα όταν πήγε να κάνει υπέρηχο. «Η νοσοκόμα γύρισε το κεφάλι προς τον σύζυγό μου και τον ρώτησε: “Θα θέλατε να καθίσετε;”», είπε. Μάλιστα η νοσοκόμα, αποκάλυψε στο ζευγάρι ότι ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην καριέρα της.

Πηγή: athensmagazine

Close