Ζευγάρι επιχείρησε να πουλήσει μωρό τριών μηνών για 500 δολάρια

Ζευγάρι επιχείρησε να πουλήσει μωρό τριών μηνών για 500 δολάρια

Το παιδί της προσπάθησε να πουλήσει μία μητέρα με το σύντροφό της στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ζητώντας από τη γειτόνισσά της 500 δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 25χρονη Ασλεϊ Χάρμον και ο 20χρονος αρραβωνιαστικός της Τζόναθαν Φλιντ, ο οποίος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, προσέγγισαν τη γειτόνισσά τους προσπαθώντας να της πουλήσουν το μόλις τριών μηνών παιδί.

Αφού η γειτόνισσα, Κάρολιν Ρέντεν, αρνήθηκε να αγοράσει το μωρό, οι Χάρμον και Φλιντ «παζάρεψαν» την τιμή του πέφτοντας από την αρχική πρόταση των 1.000 δολαρίων στα 500 δολάρια.

Καθώς η Ρέντεν αρνήθηκε και πάλι να αγοράσει το παιδί, η Χάρμον της ζήτησε να το προσέχει προσωρινά μέχρι να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Η γυναίκα που διαπίστωσε ότι το μωρό είχε σοβαρό ερεθισμό από την πάνα και αφού συνειδητοποίησε πως το ζευγάρι δεν επρόκειτο να επιστρέψει, κάλεσε τις τοπικές αρχές.

«Έτρεμε, έσφιγγε τις γροθιές της, έκλαιγε και φώναζε. Γιατί να κάνεις παιδί όταν δεν πρόκειται να το φροντίσεις; Επειδή είναι δύσκολο δε σημαίνει ότι το εγκαταλείπεις», δήλωσε η Ρέντεν σε τοπικό δίκτυο.

Το ζευγάρι λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα πώλησης τέκνου και παραμέληση ανηλίκου με τον κίνδυνο τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου.

Η μητέρα και ο σύντροφός της, κατέθεσαν ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών και σκόπευαν να δαπανήσουν τα χρήματα από την πώληση του παιδιού στην αγορά ουσιών.

Η αστυνομία της Δυτικής Βιρτζίνια ανακοίνωσε πως η Χάρμον έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά ηλικίας κάτω των τριών ετών που έχει εγκαταλείψει, ενώ ο βιολογικός πατέρας του μωρού δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η πρώην σύντροφός του είχε προσπαθήσει να το πουλήσει.

protothema.gr

Close