10 απίστευτα κόλπα με τσιμπιδάκια που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Τα τσιμπιδάκια δεν είναι μόνο για να τα βάζετε στα μαλλιά σας. Φυσικά, έχουν και άλλες χρήσεις που για πολλούς είναι άγνωστες. Εδώ λοιπόν θα βρείτε 10 χρήσεις για τα τσιμπιδάκια που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη:

1.Χρησιμοποιήστε τα για να συνδέσετε τα ακουστικά σας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli1_photo credit:youtube

Όλοι δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα; κάθε φορά που πάμε για τρέξιμο, τα ακουστικά μας, να μας φεύγουν συνέχεια από τα αυτιά; Ένα τσιμπιδάκι λοιπόν μπορεί να μας δώσει τη λύση.Απλά συνδέστε το καλώδιο στο λαιμό του t-shirt με ένα τσιμπιδάκι και ποτέ ξανά δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα κατά το τρέξιμο!

Δείτε ακόμη:12 πανέξυπνα κόλπα για τα κλειδιά σας

2. Μπορείτε με αυτό να στερεώσετε το τέλος της ζώνης σας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli2_photo credit: youtube

Μερικές φορές όλοι έχουμε βάλει μια ζώνη η οποία να εξέχει από το παντελόνι μας. Έτσι πραγματικά φαίνεται λες και έχουμε ντυθεί πρόχειρα. Αν λοιπόν σας κρέμεται η ζώνη δεν έχετε παρά να βάλετε ένα τσιμπιδάκι για να την στηρίξετε.

3. Για να σημειώσετε τη σελίδα σας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli3_photo credit:youtube

Μήπως ξεχάσατε το σελιδοδείκτη σας; Κανένα πρόβλημα πάρτε ένα τσιμπιδάκι και σημειώστε στη θέση του μέχρι να έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε την ανάγνωση σας.

4.Οργανώστε το πορτοφόλι σας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli4_photo credit:youtube

Αν έχετε χρήματα που πετούν μέσα από τις τσέπες σας ή το πορτοφόλι σας; Δοκιμάστε το εξής: Διπλώστε τα χρήματα σας και τυλίξτε τα με ένα τσιμπιδάκι. Έτσι, θα έχετε α πολύ καλύτερη εικόνα των διαθέσιμων μετρητών σας.

Δείτε ακόμη:Δείτε κόλπα που μπορείτε να κάνετε με τις μπατονέτες!

5. Καρφώστε με ασφάλεια

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli5_photo credit:youtube

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάθε φορά που πάτε να καρφώσετε κάτι να χτυπήσετε το δάκτυλο σας με το σφυρί.Αλλά το τσιμπιδάκι μπορεί να σας σώσει από αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στηρίξετε το καρφί με το τσιμπιδάκι και έτσι θα κρατήσετε τα χέρια σας σε ασφαλή μέρος.

6. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα άδειο δοχείο οδοντόκρεμας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli6_photo credit:youtube

Όταν είναι στα τελειώματα είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε την οδοντόκρεμα από το σωλήνα. Είναι πολύ χρήσιμη μια καρφίτσα εδώ: Πατήστε την οδοντόκρεμα στο μπροστινό μέρος του σωλήνα και στη συνέχεια διπλώστε το πίσω- μισό. Τοποθετήστε ένα τσιμπιδάκι πάνω από τις πτυχώσεις και όλη η υπόλοιπη οδοντόκρεμα θα παραμείνει κοντά στην κορυφή σε ένα χώρο που θα είναι εύκολα προσβάσιμος.

7. Διατηρήστε φρέσκα τα σνάκ σας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli7_photo credit:youtube

Τα περισσότερα σνακ, όπως τα γλυκά ή τα πατατάκια που πωλούνται σε σάκους είναι σπάνια επανασφραγιζόμενα. Τα περιεχόμενα μπαγιατεύουν αρκετά γρήγορα, αν τα αφήσουμε ανοιχτά. Δοκιμάστε να βάλετε στο ανοικτό άκρο του σάκου έως και τη σφράγιση του ένα τσιμπιδάκι. Ο αέρας θα μείνει μακρυά και δεν θα είναι σε θέση να μπαγιατεύσει τις απολαύσεις σας οι οποίες θα παραμείνουν φρέσκες για εβδομάδες!

Δείτε ακόμη:Δεκά κόλπα με την οδοντόβουρτσα που θα σε ξετρελάνουν

8. Σώστε το φερμουάρ της τσάντας σας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli8_photo credit:youtube

Συμβαίνει αυτό πάντα και σε σας; Η μικρή προεξοχή στο φερμουάρ σας ξαφνικά εξαφανίζεται; Αν ναι, ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να χρησιμοποιήσετε το φερμουάρ χωρίς αυτό. Αλλά αν βάλετε ένα τσιμπιδάκι πάνω στο μικρό δακτύλιο που έχει απομείνει,η χρήση του φερμουάρ σας θα είναι ακόμη πιο εύκολη.

9. Βάλτε το στο τέλος της κολλητικής ταινίας

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli9_photo credit:youtube

Όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την κολλητική ταινία είναι πολύ δύσκολο να βρούμε που βρίσκεται η άκρη της. Για να σταματήσετε να παιδεύεστε δεν έχετε παρά να βάλετε στο τέλος της κολλητικής ένα τσιμπιδάκι, έτσι την επόμενη φορά που θα θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε θα είστε σε θέση να δείτε που βρίσκεται η αρχή της.

10. Βάλτε όλα μαζί τα τσιμπιδάκια

10-apistefta-kolpa-me-tsimpidakia-pou-tha-kanoun-ti-zoi-sas-pio-efkoli10_photo credit:youtube

Όλες μας σκορπίζουμε πάντα τα τσιμπιδάκια μας από εδώ και από εκεί και πάντα τα ψάχνουμε,… Αν θέλετε να μην χάνετε τα τσιμπιδάκια δεν έχετε παρά τα πάρετε ένα τάπερ και να βάλετε από πίσω ένα μαγνήτη . Τα τσιμπιδάκια είναι από μέταλλο επομένως θα κολλάνε πάνω στο μαγνήτη. Πηγαίνετε με αυτό πάνω από περιοχές που έχετε αφήσει τα τσιμπιδάκια και αυτά θα κολλήσουν πάνω. Ποτέ πια δεν θα ψάχνετε γι αυτά!!

Δείτε όλα αυτά τα κολπάκια στο παρακάτω βίντεο:

 

Τα τσιμπιδάκια είναι πολύ φθηνά και δεν έχετε παρά να αγοράσετε αρκετά και να δοκιμάσετε τα παραπάνω κόλπα!

Πηγή:hefty

Close