7 ασυνήθιστες χρήσεις για καλαμάκια

Τα καλαμάκια είναι χρήσιμα για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, αλλά ξέρατε πως υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτά πέρα ​​από το συνηθισμένο;

Τα καλαμάκια είναι ευέλικτα και λειτουργικά. Δείτε 7 ασυνήθιστες χρήσεις που δεν ξέρατε για τα φαινομενικά αθώα καλαμάκια.

Ισιώστε τα λουλούδια στο βάζο

Ισιώστε τα γερμένα λουλούδια στο βάζο,στηρίζοντας τους μίσχους  με παχιά καλαμάκια.Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλαμάκια ως προέκταση για να δώσετε στα λουλούδια  μήκος σε ένα ψηλό βάζο.

FX4ON0DIAGMOU0J.MEDIUM F82G7RKIAGMOTZS.MEDIUM

Διοργανωτές καλωδίων

Πόσες φορές δεν έχουμε αποσυνδέσει το λάθος καλώδιο στον υπολογιστή;Βρείτε εύκολα που αντιστοιχεί το κάθε καλώδιο κόβοντας ένα καλαμάκι και στην συνέχεια στη συνέχεια,τυλίγοντας το γύρω από τα καλώδια.Γράψτε επάνω με  ανεξίτηλο μαρκαδόρο σε ποια συσκευή ανήκει  κρατήστε τα καλώδια πραγματικά οργανωμένα.

FBVQNZ7IAIQ5GCI.MEDIUM

Καλλωπισμός ποδηλάτου

Ένα κλασικό από την παιδική ηλικία κόλπο,είναι ο καλλωπισμός των ακτίνων του ποδηλάτου. Τα καλαμάκια μπορούν να κάνουν  πολύχρωμη και διασκεδαστική την βόλτα των παιδιών.

FYJP6HUIAGMOU1C.MEDIUM

7 ασυνήθιστες χρήσεις για καλαμάκια

Αεροστεγής αποθήκευση τροφίμων

Αποθηκεύοντας τα τρόφιμα σε μια πλαστική σακούλα είναι ένας καλός τρόπος για να τα κρατήσετε φρέσκα, αλλά  ​​αφαιρώντας τον αέρα που έχει παγιδευτεί στην σακούλα αποθήκευσης τα αποτρέπει από το να μπαγιατέψουν.

Αν δεν έχετε ένα επαγγελματικό μηχάνημα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε το φαγητό σας σε μια αεροστεγή σακούλα, να την κλείσετε την σφραγίδα αφήνοντας ένα μικρό κενό, να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό το καλαμάκι  και στη συνέχεια να ρουφήξετε τον αέρα.

FZSRD1MIAGMOU0M.MEDIUM FTB6UBKIAGMOU0N.MEDIUM

 

Θήκη κοσμημάτων

Το να κρατήσετε τα λεπτά κολιέ και τα βραχιόλια σας οργανωμένα  μπορεί να είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά η διατήρησή τους  μέσα σε ένα καλαμάκι είναι ένας καλός τρόπος για να μη μπερδευτούν.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικού χρώματος καλαμάκια και  οργανώστε τα κοσμήματα σας με βάση το μέγεθος τους.

F1ZKT4QIAGMOU7R.MEDIUM

 

Φτιάξτε ατομικές μερίδες

Με τα καλαμάκια μπορείτε επίσης να φτιάξετε ατομικές μερίδες  κάθε είδους σκόνης, όπως  ζάχαρης, τα αθλητικά ποτά,αλατιού και πιπεριού,οδοντόκρεμας,ακόμα και καλλυντικών κρεμών για να πάρετε μαζί στα ταξίδια σας..

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λαδόκολλα και σίδερο. Κόψτε τα καλαμάκια τουλάχιστον 2 εκατοστά μακρύτερα  στο επιθυμητό μήκος. Βάλτε από πάνω τη λαδόκολλα και με καυτό σίδερο πατήστε την μία άκρη ώστε να λιώσει και να σφραγίσει.

Γεμίστε το καλαμάκι με ότι θέλετε και στη συνέχεια, σφραγίστε το άλλο άκρο.

FEKCCSVIC29YRPO.MEDIUMFJIPZ6FIC29YRQM.MEDIUM (1)

FBU61WZIC29YRSI.MEDIUMFR9FDG6IC29YRT3.SMALL

FWN0DQ0IC29YRU9.SMALLFNUDYS6IC29YRUV.SMALL

Επεκτείνετε το χωνί

Τα χωνιά είναι πραγματικά χρήσιμα εργαλεία, αλλά το στόμιο τους δεν χωράει  σε στενά μπουκάλια. Ευτυχώς τα περισσότερα χωνιά έχουν κωνικό πυθμένα που επιτρέπει στα καλαμάκια να συνδεθούν και να επεκτείνουν το εύρος του στομίου.

F2FDGAWIAIQ5GCJ.MEDIUM

 

instructables

Περισσότερα tips και έξυπνες ιδέες θα βρείτε εδώ

 

Close