Βάζει ένα σαπούνι κάτω από το σεντόνι πριν κοιμηθεί.Ο λόγος θα σας...''ξεκουράσει''

Οι κράμπες στα πόδια και το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών συνδέονται με βασανιστικό πόνο που οδηγεί σε δυσφορία και απογοήτευση. Είναι καταστάσεις που συμβαίνουν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

restless-legs

 

photo view pinterest

Νυχτερινές κράμπες στα πόδια συνήθως προκαλούνται από την υπερβολική άσκηση, αφυδάτωση, καθώς και στην έλλειψη βιταμινών.Αντίθετα, το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών είναι μια νευρολογική διαταραχή, η οποία προκαλεί δυσφορία στα πόδια όταν αναπαύονται. Έχει συνδεθεί με διάφορες καταστάσεις, όπως ο διαβήτης, η εγκυμοσύνη, η νεφρική ανεπάρκεια, η κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και η χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Ευτυχώς, αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με διάφορους φυσικούς τρόπους, που περιλαμβάνουν μασάζ, θερμά λουτρά, άφθονο νερό και  υγιεινή διατροφή. Υπάρχει όμως ακόμα ένας εύκολος τρόπος που θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Απλά τοποθετήστε ένα σαπούνι κάτω από το σεντόνι σας όταν κοιμάστε. Αυτό το περίεργο τέχνασμα έχει φανταστικά αποτελέσματα και έχει βοηθήσει το 42% των ανθρώπων που υποφέρουν από αυτά τα δύο προβλήματα.

soap

Ενώ οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν την αποτελεσματικότητά του, πιστεύεται ότι οφείλεται στο μαγνήσιο που περιέχεται στο σαπούνι. Η ανεπάρκεια μαγνησίου είναι μεταξύ των κορυφαίων αιτιών για τις κράμπες στα πόδια και το σύνδρομο  ανήσυχων ποδιών.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα φυσικό σαπούνι που έχει ως βάση τα αιθέρια έλαια.

Παρακολουθήστε  το παρακάτω βίντεο για περισσότερες οδηγίες:

 

Close