Πώς θα ανοίξουν τα στενά σας παπούτσια

Αγοράσατε καινούργια παπούτσια και τελικά σας στενεύουν; Τα φορέσατε μια φορά και το μετανιώσατε πικρά, μιας και σας έκαναν τη ζωή , αλλά και το περπάτημά σας μαρτύριο; Για όλα υπάρχει λύση. Μπορείτε να τα ανοίξετε και να τα φοράτε με άνεση. Πάμε να δούμε πώς:

Λύση 1η: Κόψτε μερικές σελίδες από μια εφημερίδα, κάντε τις μπαλάκια μεσαίου μεγέθους και βρέξτε τις με νερό ή οινόπνευμα. Τοποθετήστε τις μέσα στο παπούτσι (προσοχή: πιέστε προς το μπροστινό μέρος) και αφήστε την εφημερίδα να φουσκώσει, ώστε να πιέζει το παπούτσι. Βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα για αρκετή ώρα μέχρι να μαλακώσουν και να ανοίξουν!

Λύση 2η: Γεμίστε δύο πλαστικές σακούλες διατήρησης τροφίμων με νερό (μέχρι τη μέση) και αφού τις κλείσετε καλά τοποθετήστε τις στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών σας. Όπως είναι βάλτε τα στην κατάψυξη. Σκοπός μας είναι το νερό να γίνει πάγος και να πιέσει το παπούτσι για να ανοίξει. Αφήστε τα μία τουλάχιστον μέρα στο ψυγείο

Λυση 3η)
Αυτά που θα χρειαστείτε είναι ένα πιστολάκι μαλλιών, ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και τα στενά σας παπούτσια.

Φορέστε τις χοντρές κάλτσες (μπορείτε να φορέσετε και παραπάνω από ένα ζευγάρια), και προσπαθήστε να φορέσετε το παπούτσι. Όταν το φορέσετε, αρχίστε να ζεσταίνετε τα σημεία στα οποία σας είναι στενό, για αρκετή ώρα. Συνεχίστε να φοράτε το παπούτσι εωσότου αυτό κρυώσει.

Τώρα μπορείτε να βγάλετε το παπούτσι σας, να φορέσετε ένα ζευγάρι από τις κανονικές σας κάλτσες και θα δείτε τη διαφορά! Αν επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές, το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο.

Πώς θα ανοίξουν τα στενά σας παπούτσια
Σε περίπτωση που κάνετε τη διαδικασία με δερμάτινα παπούτσια, να είστε πιο προσεκτικοί και να μην ξεχάσετε όταν τελειώσετε με το πιστολάκι, να χρησιμοποιήσετε μία κρέμα για δερμάτινα παπούτσια.

Ελπίζω να βοήθησα 🙂

πηγή: goodshomedesign.com,spiti.gr,queen.gr

Close