Ξεκολλήστε εύκολα τα αυτοκόλλητα με αυτο το κολπο!

Ανοίγει το παιδί σας το δωράκι του μετά το πάρτυ και ένα τεράστιο χαμόγελο διαγράφεται στο πρόσωπό του. Αυτοκόλλητα! Την ίδια στιγμή δεκάδες εικόνες περνάνε από το μυαλό σας: Αυτοκόλλητα στους τοίχους, αυτοκόλλητα στο γραφείο, στην ντουλάπα, στο καινούργιο τραπεζάκι, αυτοκόλλητα παντού. Σκέφτεστε πόσο έχετε ταλαιπωρηθεί να τα βγάλετε στο παρελθόν και όλα αυτά που θα βγάλετε στο μέλλον και σας πιάνουν τα νεύρα σας!

Ξίδι… Όχι, μην το πιείτε για τα νεύρα σας αλλά χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα! Μουλιάστε τα για λίγο χρόνο με ξίδι (αν είναι σε κάθετη επιφάνεια βρέξτε τα με ένα βαμβάκι ποτισμένο με ξίδι) και μετά ξύστε τα ελαφριά. Τα αυτοκόλλητα θα βγουν σε χρόνο μηδέν και θα παραμείνετε ψύχραιμοι την επόμενη φορά που το παιδί σας θα κρατάει κάποιο –όχι πια τόσο απειλητικό- αυτοκόλλητο!

Μαγιονεζα!απλώνεις μια γενναία ποσότητα εκεί που έχει μείνει η κόλλα απο αυτοκολλητα, αφήνεις μερικές ώρες και μετά με ένα σφουγγαράκι, τρίβεις και βγαίνει. Μπορεί να χρειαστεί να το ξανακάνεις, αν υπάρχουν πολλά υπολείμματα.
Δεν το ήξερα και το διάβασα τυχαία ΕΥΚΑΛΙΠΤΕΛΑΙΟ το πήρα απο το φαρμακείο και τις έβγαλα πάρα πολύάνετα και χωρίς να κάνω ζημιά στα ξύλινα ντουλάπια μου.

Close