Δεν θα πιστεύετε τι γίνεται, αν βάλετε στη κατάψυξη σας ένα βαζάκι με καμμένο κερί!

Είστε και εσείς λάτρεις των κεριών που βρίσκονται μέσα σε γυάλινα δοχεία; Έχετε μαζέψει τόσα, αλλά όταν τελειώνουν προσπαθείτε ώρες να καθαρίσετε το κερί μέσα από αυτά και αν δεν τα καταφέρετε καταλήγετε να τα πετάτε; Αν ναι, δεν θα ξαναχρειαστεί να σας παιδέψουν αυτά τα γυάλινα δοχεία. Εδώ θα βρείτε ένα εντυπωσιακό κόλπο για να αφαιρέσετε το κερί που έχει μείνει μέσα στο βαζάκι εύκολα και γρήγορα.

  • Ζεστό νερό

Γεμίστε το ποτήρι ή το βαζάκι με το κερί με ζεστό νερό από το βραστήρα. Η θερμότητα θα λιώσει το κερί που έχει απομείνει και αυτό θα αναδυθεί στην κορυφή του γυαλιού.

aferesi-keriou1_

Δείτε ακόμη: Κόβει μια κολλητική ταινία και κάνει απίστευτο κόλπο! 

Μόλις το νερό  κρυώσει, το κερί θα σκληρύνει, σχηματίζοντας ένα στρώμα στην επιφάνεια του νερού. Απλά αφαιρέστε το και χύστε και το νερό -και ιδού – έχετε ένα ποτήρι εντελώς δωρεάν!

aferesi-keriou2_

Δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους για να αφαιρέσετε το κερί που έχει μείνει μέσα στα βαζάκια σας, και ξαναχρησιμοποιήστε τα για οτιδήποτε άλλο θέλετε!

  • Ζέσταμα ποτηριού

Βάλτε το ποτήρι σε μια συσκευή που ζεσταίνει τα ποτήρια. Το κερί που θα έχει μείνει στο πάτο θα λιώσει και έτσι θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να το αφαιρέσετε

aferesi-keriou3_

Δείτε ακόμη:Ένα απλό κόλπο που θα σε κάνει καλύτερο γονιό και θα σου αλλάξει τη ζωή

Όταν λιώσει το μόνο που χρειάζεται είναι να το απομακρύνεται το κερί από την κούπα, ρίχνοντας το πάνω σε ένα απορροφητικό χαρτί.

aferesi-keriou4_

  • Καταψύκτης

Η μέθοδος αυτή συνιστάται εάν έχετε ακόμα μεγάλη ποσότητα κεριού στο ποτήρι. Αν συμβαίνει, κάτι τέτοιο βάλτε το κηροπήγιο σας στην κατάψυξη και αφήστε το για περίπου δύο ώρες εκεί.

aferesi-keriou5_

Δείτε ακόμη:Ακουμπάει μια μπανάνα στη σχάρα φαγητου γιατί;Τρελό κόλπο

Μόλις, το αφαιρέσετε από την κατάψυξη θα μπορείτε να αφαιρέσετε το κερί με ένα μικρό μαχαίρι. Το δοχείο σας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά χωρίς να θυμίζει τίποτα, οτι μέσα σε αυτό είχατε ένα κερί!

aferesi-keriou6_

Παρακολουθείστε το βίντεο και με τις 3 μεθόδους:

Close