Γνωρίζατε ποια είναι η χρήση της τσέπης που έχουν εσωτερικά τα εσώρουχα; Δείτε πόσο σημαντική είναι και δεν είχαμε ιδέα!

Την έχουμε δει, έχουμε απορήσει αλλά ποτέ δεν κάτσαμε να ψάξουμε που ακριβώς χρησιμεύει αυτή η περίεργη τσέπη στα εσώρουχά μας. Δεν υπάρχει σε όλα και πολύ κακώς, γιατί είναι απαραίτητη καθώς βοηθάει πολύ στην υγεία μας και την προσωπική υγιεινή μας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για προστασία που έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη βακτηριακών λοιμώξεων που μπορούν να προκαλέσουν εσώρουχα που δεν είναι 100% βαμβάκι.

Πολλά βρακάκια είναι κατασκευασμένα από lycra, μετάξι, δαντέλες ή αλλά συνθετικά υλικά που δεν επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η  κολπική χλωρίδα και έτσι να υποφέρουμε απο ενοχλητικές λοιμώξεις ή φλεγμονές.

Δείτε ακόμη 7 σπιτικές θεραπείες για τη βακτηριακή κολπίτιδα!Δείτε τες

Με άλλα λόγια, είναι ένα επιπλέον κομμάτι υφάσματος στο εσώρουχο που επιτρέπει την περιοχή να αναπνέει και την προστατεύει.

Απο δώ και στο εξής, όταν αγοράζετε εσώρουχα, ειδικά εάν η τιμή είναι πολύ φτηνή, βεβαιωθείτε ότι είναι εξοπλισμένα με τη διάσημη “τσέπη” και ότι αυτή η τσέπη  είναι από βαμβάκι

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close