Ο περίεργος λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να έχετε μια λίμα νυχιών στο αυτοκίνητό σας

Οδήγηση στο φουλ του χειμώνα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να πατάτε με τα λάστιχα του αυτοκινήτου σε έναν παγωμένο δρόμο και να προσεύχεστε να φτάσετε εκεί που πάτε σώοι!

Η οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες είναι μια πραγματικότητα για τους περισσότερους από εμάς, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν προφυλάξεις ασφαλείας που μπορείτε να λάβετε για να εξασφαλίσετε ότι η πρωινή σας οδήγηση περιλαμβάνει λιγότερο κίνδυνο.

Πάρτε τους υαλοκαθαριστήρες σας, για παράδειγμα. Όποιος έχει περάσει έναν αξιοπρεπή χρόνο οδήγησης κατά τους χειμερινούς μήνες γνωρίζει ότι αυτές οι αξιόπιστες λεπίδες δουλεύουν αρκετά σε περιόδους κρύων και δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Και, η σωστή συντήρηση τους – δηλ. την αντικατάστασή τους τακτικά – αποτελεί ουσιαστικό μέρος της σωστής συντήρησης του αυτοκινήτου, υπάρχουν στιγμές που ακόμη και οι νέοι υαλοκαθαριστήρες απλά δεν κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

Βλέπετε, όταν τα πτερύγια των υαλοκαθαριστήρων αναγκάζονται να εργάζονται «υπερωρίες», καταλήγουν να απορροφούν ό, τι προσπαθούν να διώξουν από το παρμπρίζ σας.

Όπως το πλύσιμο των πιάτων με ένα βρώμικο σφουγγάρι, το σκούπισμα με βρώμικες λεπίδες απλώνει απλώς τη βρωμιά σε μεγαλύτερες επιφάνειες, κάτι που σίγουρα δεν κάνει και πολλά για να βελτιώσει την ορατότητά σας.

Δείτε ακόμη: 10 λόγοι που το κερί αυτοκινήτου θα σας φανεί χρήσιμο μέσα στο σπίτι (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα μπορεί εύκολα να διορθωθεί με ένα φτηνό εργαλείο ομορφιάς και λιγότερο από ένα λεπτό του χρόνου σας.

Ο περίεργος λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να έχετε μια λίμα νυχιών στο αυτοκίνητό σας

Όπως πιθανώς υποθέσατε από τον τίτλο αυτής της ανάρτησης, το εργαλείο ομορφιάς που συνδυάζετε καλά με τα άχρηστα πτερύγια των υαλοκαθαριστήρων δεν είναι τίποτα άλλο από μία μεταλλική λίμα νυχιών – το ίδιο είδος που βρίσκετε στο ντουλάπι του μπάνιου σας τώρα!

Η Patrice Banks, μηχανικός και ιδιοκτήτης της κλινικής Girls Auto Clinic που εδρεύει στη Φιλαδέλφεια, μοιράστηκε πρόσφατα το χρήσιμο κόλπο στην ιστοσελίδα της εταιρείας της. Αυτή γράφει:

Μπορείτε να επαναφέρετε τα πτερύγια των υαλοκαθαριστήρων σκουπίζοντας την επιφάνεια της λεπίδας που έρχεται σε επαφή με το παρμπρίζ μερικές φορές με μια λίμα νυχιών. Θα δώσει στον υαλοκαθαριστήρα επιπλέον ζωή και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα στη βροχή και το χιόνι!Έχει νόημα, έτσι; Φυσικά, υπάρχουν και στιγμές που είναι τόσο ψυχρές έξω που οι υαλοκαθαριστήρες σου απλά δεν έχουν ελπίδα. Σε αυτή την περίπτωση, πάρτε λίγο συνηθισμένο αλκοόλ και νερό πριν ξεκινήσετε την απόξεση. Αυτή η απλή λύση λειτουργεί για να λιώσει τον πάγο σε χρόνο μηδέν.

Δείτε ακόμη: To πάμφθηνο παιδικό παιχνίδι που θα κάνει το αυτοκίνητό σας… λαμπίκο

Ποιος ήξερε ότι ένα βασικό εργαλείο μανικιούρ μπορεί να βελτιώσει την χειμερινή εμπειρία οδήγησης ;!

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό το έξυπνο χειμερινό κόλπο για το αυτοκίνητο! Χρησιμοποιήσατε ποτέ λίμα νυχιών για να καθαρίσετε τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων του παρμπρίζ σας;

Αν ναι, ήσασταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα; Γνωρίζετε κάποια παρόμοια χειμωνιάτικα κόλπα για αυτοκίνητα που θα θέλατε να μοιραστείτε;

Πηγή: fumara.gr
Close