Παίρνει ένα μαγνήτη και τον βάζει πάνω σε ένα σφουγγάρι... Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει..

Μπορεί tα μαγνητάκια να σας βοηθούν να κρεμάσετε διάφορα πράγματα στο ψυγείο, όπως φωτογραφίες, ζωγραφιές των παιδιών σας, την λίστα για τα ψώνια και άλλα, αλλά εκτός από όλα αυτά έχει αποδειχτεί οτι έχουν και άλλες απίστευτες χρήσεις που θα σας εκπλήξουν.

Οι περισσότεροι από εμάς παίζαμε με μαγνήτες στο σχολείο όταν ήμασταν παιδιά. Τι είναι λοιπόν ο μαγνήτης; “Ένας μαγνήτης είναι ένα αντικείμενο ή μια συσκευή που εκπέμπει ένα εξωτερικό μαγνητικό πεδίο.” Το πεδίο αυτό ασκεί δύναμη πάνω σε άλλα μαγνητικά αντικείμενα στην περιοχή του, είτε προσελκύοντας είτε απωθώντας τα.

Δείτε ακόμη: 20 Πανέξυπνα Κολπάκια που θα σας κάνουν να Αναρωτιέστε ΤΙ στο Καλό κάνατε σε όλη σας τη Ζωή

Για τα πανέξυπνα κόλπα που θα δείτε με λεπτομέρεια στο παρακάτω βίντεο, χρησιμοποιείται μαγνήτης  τύπου N42.

Έχετε βρώμικα βάζα τα οποία δεν μπορείτε να καθαρίσετε στο πλυντήριο πιάτων; Μην πελαγώνετε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σφουγγάρι και ένας μαγνήτης. Το καθάρισμα με αυτό τον τρόπο θα γίνει παιχνιδάκι.

Δείτε ακόμη: 10 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν το καθάρισμα του σπιτιού σας παιχνιδάκι

Με τους μαγνήτες και ένα χάρτινο κουτάκι μπορείτε επίσης να μαζέψετε άλλα μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στο συρτάρι του γραφείου σας ή σε μια εργαλειοθήκη.

Μπορείτε επίσης να βάλετε μαγνήτη στο σφυρί την επόμενη φορά που θα θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και να κρατήσετε στην πλάγια πλευρά τα καρφιά, αν δεν έχετε κάποιο να σας βοηθάει. Επίσης, μπορείτε να βάλετε ένα μαγνήτη μπροστά από το σφυρί και να στερεώσετε εκεί το καρφί ώστε να μην σας φεύγει κάθε φορά που θα πάτε να το βάλετε σε κάποια επιφάνεια.

Δείτε ακόμη: 8 εξαιρετικά κόλπα για κινητά τηλέφωνα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Υπάρχουν και άλλα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μαγνήτες και μερικά από αυτά μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο.  Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε όλους τους καταπληκτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαγνήτη γύρω από το σπίτι. Οι χρήσεις του, πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν.

Πηγή: littlethings.com
Close