Παίρνει κάλτσες και τις βάζει στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου... Ο λόγος θα σας συναρπάσει!

Ας το παραδεχτούμε, ο χειμώνας κάποιες φορές μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός! Το να οδηγάς σε παγωμένους δρόμους, αλλά και οι λογαριασμοί που έχουμε να πληρώσουμε λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που θέλουμε να έχει το σπίτι μας, είναι μερικά από τα κακά του χειμώνα! Έτσι, προς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, βρήκαμε για εσάς μερικά κόλπα που θα σας κάνουν να ζεσταθείτε αλλά και θα σας εξοικονομήσουν και χρήματα!

1.) Πείτε αντίο στους παγωμένους  υαλοκαθαριστήρες

Σίγουρα σας έχει τύχει μετά από μια παγωμένη νύχτα, όταν πάτε έξω να πάρετε το αυτοκίνητο σας να πάτε στην δουλειά, να δείτε οτι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου περιβάλλει τους υαλοκαθαριστήρες σας; Όποιος έχει περάσει χρόνο με κρύο καιρό γνωρίζει ότι αυτό είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα της οδήγησης σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Έτσι, αντί να χρησιμοποιεί κάποιο σίδερο για να απομακρύνετε το πάγο, δείτε τι μπορείτε να κάνετε ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες πάνω στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας όταν παρκάρετε, και να τις αφαιρέσετε κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητο σας. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο, αλλά λειτουργεί!

Δείτε ακόμη: Κάντε Οικονομία στον Θερμοσίφωνα με τους πιο Απλούς Τρόπους

2.) Αξιοποιήστε στο έπακρο το Θερμότητας σας!

Το χειρότερο όταν επιμένει το κρύο είναι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί θέρμανσης που πρέπει να πληρώσουμε! Καθώς κανείς από εμάς δεν θέλει να κρυώνει ! – Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους, όμως μπορείτε έτσι απλά να ακολουθήσετε αυτήν την απλή λύση. Εάν ο χώρος σας είναι εξοπλισμένος με μια επιτοίχια καλοριφέρ, τότε αυτή η συμβουλή είναι για εσάς! Απλά πιάστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου βαρέως τύπου και σπρώξτε το μέσα στο μικρό χώρο μεταξύ του τοίχου σας και του καλοριφέρ σας. Με τον τρόπο αυτό, η θερμότητα θα διαχέεται από το αλουμινόχαρτο πίσω στο δωμάτιο σας! Αν έχετε λίγα έξτρα μετρητά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ειδικό φύλλο για καλοριφέρ ,το οποίο είναι σαν ένα βολικό αυτοκόλλητο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες πάνω στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας όταν παρκάρετε, και να τις αφαιρέσετε κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητο σας.

Δείτε ακόμη: Πως θα καθαρίσετε τα καλοριφερ και το καλυτερο;Τον τοιχό πίσω απο αυτα

3.) Ξεπαγώστε τις κλειδαριές σας (και σκουπίστε τα μικρόβια!)

Όποιος έχει παιδιά τα οποία τρέχουν παντού μέσα στο σπίτι σίγουρα έχετε ένα απολυμαντικό σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή! Το γνωρίζατε όμως οτι το απολυμαντικό αυτό τζελ λειτουργεί επίσης προκειμένου να ξεπαγώσει τις πολύ παγωμένες σας κλειδαριές; Κατά τη διάρκεια των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, μερικές κλειδαριές στις πόρτες παγώνουν τόσο και δεν ανοίγουν.

Εάν αυτό συμβεί σε σας, μπορείτε να ξεπαγώσετε τις κλειδαριές σας με τον πιο εύκολο τρόπο! Έτσι απλά με ένα απολυμαντικό χεριών! Το απολυμαντικό χεριών περιέχει αλκοόλ, το οποίο δρα κατά του πάγου και ξεπαγώνει τις κλειδαριές σας .

Δείτε ακόμη: Παγωσαν οι σωληνες του νερου τι να κανω;

Έχουμε μοιραστεί μαζί σας μόνο το ένα τρίτο από τις συμβουλές τις οποίες περιέχει αυτό το σούπερ χρήσιμο βίντεο, οπότε κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο και δείτε τα υπόλοιπα. Εμείς υποσχόμαστε, οτι ο χειμώνας σας θα γίνει πιο εύκολος μετά από αυτές τις συμβουλές!

 

Πηγή: tiphero.com
Close